yaser 4 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان جومینایی تقریبا یک ساله که کامپوننت AceSEF رو نصب کردم و از اون به خوبی استفاده میکنم. اما دیروز وارد سایت شدم و تمام لینکهای فارسی غیر فعال شده اند و خطای 404 میزنه در ضمن در کنترل پنل این کامپوننت این پیغام وجود داره: موتور جستجو گزینه آدرس در حال حاضر فعال نیست. برای استفاده از AceSEF ، آن را فعال نمایید از ٪ sGlobal ٪ پیکربندی در صفحه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام 1. در تنظیمات دست نبردید که بعد از اون اینطور بشه!؟ 2. به ادمین سرورتون گزارش کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaser 4 ارسال شده در اسفند 90 خیر جناب فرحزادیان به تنظیمات دست نزدم به ادمین سرور که فکر نکنم ربطی داشته باشی، چون مشکل مربوط به طراحی و کد هست نه در هاست اگر نظری خلاف این دارید، ممنون میشم توضیح بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام موضوع اینجاست که نباید خود به خود اینطور بشه! یا شما کاری در جوملا یا این افزونه اعمال کردید یا ادمین سرور تغییراتی در سرور اعمال کرده...... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaser 4 ارسال شده در اسفند 90 نمیدونید چرا این خطا رو میزنه و چطوری میتونم برطرفش کنم: موتور جستجو گزینه آدرس در حال حاضر فعال نیست. برای استفاده از AceSEF ، آن را فعال نمایید از ٪ sGlobal ٪ پیکربندی در صفحه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 90 سلام تنظیمات افزونه را به صورت دیفالت برگردانید احتمال زیاد به علت تغییرات در سرور این مشکل ایجاد شده با ادمین سرور هم مشورت کنید بعد نیست... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر