BlackStar 26 ارسال شده در اسفند 90 سلام من چند تا سایت دارم که با آخرین نسخه مامبو یعنی 4.6.5 راه اندازه کرده بودم، الان هم که میدونید مامبو تعطیل شده... الان میخوام همشونو ارتقا بدم به جوملا! تو اینترنت به انگلیسی آموزشهای عجیب و غریب زیادی هست ! تو این فاروم که سرچیدم نبود تعداد مقالات و مطالب اون سایتهای مامبوییم انقدر زیاده که نمیصرفه دستی انجام بدم.. اگر کسی این کارو انجام داده ممنون میشم اینجا کامل توضیح بده... یا اگه مقاله یا آموزشی میشناسید معرفی کنید ... انشالله یه آموزش جامع از روش درست کنیم که دردسر انتقال مامبو یرای همیشه کنده شه... ---- یه جایی میخوندم که باید مرحله ای بیایم جلو یعنی اول انتقال بدیم به جوملا 1 بعد 1.5 بعد همینجور به بالا... بعد هر چی میگردم جوملا شماره 1 رو پیدا نمیکنم.. اگر کسی لینک داره بیزحمت در اختیار بزاره یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadhh14 3 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوستان کسی راه حلی واسه این موضوع نداره ؟ این مشکل ما هم هست ؟ آقای تهرانی ؟ چکار کنیم ؟ راهی داره یا که نه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام چون قبلا دیده بودم که دوستان در این باره اموزش رو تهیه کردن نخواستم دوباره کاری بشه برا همین لینک اموزش رو در تالار مامبو رو براتون میزارم http://www.mambolearn.com/forum/index.php/topic,25632.msg131653.html#msg131653 زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اردیبهشت 91 البته این را هم اضافه کنم که افزونه Export Content ، مطالب، مجموعه ها ، بخش ها و موارد مورد نیاز را از مامبو به جوملا 1.5 میاره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BlackStar 26 ارسال شده در تیر 92 شرمنده که این تاپیک رو بالا آوردم... چون مرتبط بود گفتم همینجا ارسال کنم دوستان کسی لینک جوملاهای قبلی رو داره؟ Joomla 1 Joomla 1.5 و همینطور نسخه های ارتقا دهنده اونها رو مثلا از 1 به 1.5 اگه جایی میشناسید اینا رو داشته باشه ممنون میشم لینک بدید ممنون یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما ارتقای جوملا 1 به جوملا 1.5 : http://www.siteground.com/tutorials/joomla15/joomla_upgrade.htm درون همین لینک , لینک افزونه ارتقا دهنده وجود داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر