iranbeylan 5 ارسال شده در اسفند 90 سلام، مطالب زيادي در اين باره تو سايت هست ولي هيچ كردوم جواب منو نداد. مشكل من اينه كه موقع ورود به بخش مديريت خطاي 404 رو ميده و ميگه كه صفحه مورد نظر پيدا نشد. چر نمي دونم. من يوزر و پسورد رو ميدم ولي به اي ورد به بخش مديريت خطاي 404 رو ميده. حالا من چيكار كنم. چطوري برم بخش مديريت؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در اسفند 90 سلام، مطالب زيادي در اين باره تو سايت هست ولي هيچ كردوم جواب منو نداد. مشكل من اينه كه موقع ورود به بخش مديريت خطاي 404 رو ميده و ميگه كه صفحه مورد نظر پيدا نشد. چر نمي دونم. من يوزر و پسورد رو ميدم ولي به اي ورد به بخش مديريت خطاي 404 رو ميده. حالا من چيكار كنم. چطوري برم بخش مديريت؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :1: سلام چی شد که اینطوری شد؟ افزونه تغییر آدرس ادمین نصب نکردی؟ پوشه ادمین رو تغییر ندادی؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranbeylan 5 ارسال شده در اسفند 90 نه بابا يه شب خوابيدم و صبح بيدار شدم ديدم اينطوري شده!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 عزیز دل شما پوشه ادمین رو یکبار دوباره اکسترکت کن یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranbeylan 5 ارسال شده در اسفند 90 پوشه ادمين كجاست؟ همون administrator ؟؟؟ چطوري اينكارو بكنم؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز مگه شما بسته جوملا رو نداری؟ بله منظور همون فولدر administrator هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. شما بسته جوملا را یک بار روی هاست آپلود و سپس روی فایل های سایت اکسترکت کنید و بگذارید فایل ها جایگزین شوند و (نصب نکنید) سپس پوشه installation را حذف کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام اگه با این روش ها هم مشکل سایتتون برطرف نشده احتمالا یکی از موارد زیر مشکل داره 1 - جوملاتون 2- هاستتون که احتمال دومی خیلی بیشتر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر