سامان آخته 12 ارسال شده در اردیبهشت 89 SEO مخفف Search Engine Optimization است. بهینه سازی نشانی های اینترنتی برای موتورهای جستجو: اگر بله را انتخاب کنید نشانی های اینترنتی به منظور بهیهینه شدن برای موتورهای جستجو بازنویسی خواهند شد. اکثر مطالب و گزینههای ایحاد شده در جوملا دارای عنوان دومی (Title Alias) نیز میباشند که از آن برای بهینهسازی نشانیهای اینترنتی برای موتورهای جستجو استفاده میشود. در واقع پس از فعال سازی این گزینه نشانی تبدیل می شود استفاده از Apache mod_rewrite : هنگامی که آن را بر روی بله تنظیم میکنید، جوملا از تنظیمات mod_rewrite مخصوص Apache هنگام ایجاد نشانیهای اینترنتی بهینه با موتورهای جستجو استفاده میکند. لطفا توجه داشته باشید: پیشنهاد میشود که هیچ تغییری در فایل .htaccess اگر از نحوه کار آن اطلاع ندارید، ایجاد نکنید. شما باید از فایل .htaccess فراهم شده با جوملا برای استفاده از این گزینه استفاده کنید. برای دسترسی به این فایل، باید فایل htaccess.txt (میتوانید آن را در دایرکتوری ریشه سایت پیدا کنید) را به .htaccess تغییرنام دهید. این گزینه به صورت پیش فرض خیر است. افزودن پسوند به نشانی های اینترنتی : هنگامی که آن را بر روی بله تنظیم میکنید، جوملا .html را به پایان نشانیهای اینترنتی میافزاید. این گزینه به صورت پیش فرض خیر است. با فعال سازی این گزینه پسوند .html افزوده خواهد شد نکته : فعال کردن گزینه های بالا باعث می شود مطالب بیشتری در سایت شما برای موتورهای جستجو قابل فهم و فهرست شوند. نويسنده : joomlalearn نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سمیرا مهزاد 0 ارسال شده در تیر 89 میشه توضیح بدهید این گزینه ها دقیقا کجا قرار دارند؟ من نتونستم پیداشون کنم من از جوملا نسخه 1.5 استفاده می کنم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در تیر 89 تو قسمت تنظيمات اصلي -> قسمت سايت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 فایل htaccess.txt روی روت محلی که جوملا شما قرار دارد یعنی در پنل هاستتون است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asrezaman 2 ارسال شده در تیر 89 از دوستان و اساتید گرامی می خوام اگر کسی با کامپوننت sh404SEF کار کرده یه توضیح مختصری بده که چجوری میشه از بخش هاش حد اکثر استفاده کرد؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در تیر 89 آقا نشد فقط صفحه اصلی باز میشه و سایر صفحه ها خراب نمایش داده میشه چکار کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 89 آقا نشد فقط صفحه اصلی باز میشه و سایر صفحه ها خراب نمایش داده میشه چکار کنیم چی نشد دوست عزیز؟ مشکلتون چیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در مرداد 89 آقا نشد فقط صفحه اصلی باز میشه و سایر صفحه ها خراب نمایش داده میشه چکار کنیم [/quote باید فایل htaccess.txt (میتوانید آن را در دایرکتوری ریشه سایت پیدا کنید) را به htaccess. تغییرنام دهید. اين كار رو ظاهراً انجام نداديد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambiz7225 1 ارسال شده در مرداد 89 سلام من تمام کارهای گفته شضده را انجام دادم ولی بعد از فعال سازی 3 گزینه وقتی وارد سایت میشوم پیغام Not Found The requested URL was not found on this server. می دهد. لطفاً کمک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 89 سلام دوست عزیز این موضوع بارها مطرح و پاسخ داده شده http://forum.joomina.ir/thread-665-post-2844.html#pid2844 همونطور که در پستی که لینک دادم عرض شده اون کد رو دقیقا در فایل مورد نظر جایگزین کنید... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در مرداد 89 راجع به sh404seo به دلیل اینکه این افزونه تجاری هست نمیشه اینجا صحبت کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shabany 0 ارسال شده در آذر 89 با عرض سلام و خسته نباشيد. ببخشيد براي اين موضوع در جاي ديگر اطلاعات ديگري پيدا نكردم. من هم همين مشكل دوستمون را دارم. فايل htaccess.txt را به htaccess. تغيير نام دادم و متني كه شما داديد را در آن به جاي متن قبلي گذاشتم ولي فقط صفحه اصلي درست باز ميشود. صفحات ديگر باز نميشوند و ارور 404 ميدهد: Not Found The requested URL /teaching-learning.html was not found on this server. Additionally, a 404 Not Founderror was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadali14 4 ارسال شده در آذر 89 دوست گرامی به ارسالی شماره 10 توجه نمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad66 0 ارسال شده در دی 95 سلام منم همچین مشکلی دارم. سئو رو فعال میکنم اون فایل htaccess.txt رو هم به .htaccess تغییر دادم. اما بازم صفحه اصلیم باز میشه ولی صفحه های دیگه اون ارور 404 رو میده لطفا کمکم کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر