amir23 5 ارسال شده در اسفند 90 با سلام خدمت عزيزان من امكانات اينو فعال كردم كه يك نفر كه در فرومم ثبت نام ميكنه بتونه پروفايلشو تنظيم كنه اما عملا اين امكان براي استفاده كننده ها وجود نداره كه بتونن پروفايلشونو درست كنن. ميشه يك راهنمايي كنيد كه اشتباه من كجاست؟ اين آدرس فروم سايته : http://www.easytrading.ir/index.php/forum username رو test گذاشتم و پسوردم 123456 هست ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد ببينم مشكلم كجاست. اميدوارم قوانين اسپم سايت رو زير پا نذاشته باشم. مديران اگه لطف كنن تا يه مدت كوتاه كه من جوابمو مبگيرم لينك سايتم باشه بعدش لينك رو بردارن. ممنونم:thankyou:راستي اينو بگم كه من از قسمت مديريت روم ميتونم همه پروفايل ها رو درست كنم ولي خود افراد ثبت نام كننده نميتونن اين كارو بكنن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 خب دوست من امکانات تغییر پروفایل بسته است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 مشکل از سطح دسترسی کاربران نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir23 5 ارسال شده در اسفند 90 راستش دارم ميگردم يكمي هم از خود help كيوننا كمك گرفتم يكم من كند هستم نتيجه رو در اولين فرصت ميگم. ببخشيد به خاطر تاخير نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir23 5 ارسال شده در اسفند 90 سلام ببخشيد دير شد.من همه جاها رو دوباره نگاه كردم همچين سطح دسترسي نداشت! با اينكه منم يكم برام غير عاديه اما خب چي بگم. تو اينترنتم سرچ كردم اما كسي به يه همچين مشكلي بر نخورده!!! دوستان نظري ندارين؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر