رفتن به مطلب
amir23

پروفايل user در kunena

پست های پیشنهاد شده

با سلام خدمت عزيزان

من امكانات اينو فعال كردم كه يك نفر كه در فرومم ثبت نام ميكنه بتونه پروفايلشو تنظيم كنه اما عملا اين امكان براي استفاده كننده ها وجود نداره كه بتونن پروفايلشونو درست كنن. ميشه يك راهنمايي كنيد كه اشتباه من كجاست؟

اين آدرس فروم سايته : http://www.easytrading.ir/index.php/forum

username رو test گذاشتم و پسوردم 123456 هست ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد ببينم مشكلم كجاست.

اميدوارم قوانين اسپم سايت رو زير پا نذاشته باشم. مديران اگه لطف كنن تا يه مدت كوتاه كه من جوابمو مبگيرم لينك سايتم باشه بعدش لينك رو بردارن. ممنونم:thankyou:

راستي اينو بگم كه من از قسمت مديريت روم ميتونم همه پروفايل ها رو درست كنم ولي خود افراد ثبت نام كننده نميتونن اين كارو بكنن.

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

راستش دارم ميگردم يكمي هم از خود help كيوننا كمك گرفتم يكم من كند هستم نتيجه رو در اولين فرصت ميگم. ببخشيد به خاطر تاخير

لینک به ارسال

سلام ببخشيد دير شد.من همه جاها رو دوباره نگاه كردم همچين سطح دسترسي نداشت! با اينكه منم يكم برام غير عاديه اما خب چي بگم.

تو اينترنتم سرچ كردم اما كسي به يه همچين مشكلي بر نخورده!!! دوستان نظري ندارين؟

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...