shervin 0 ارسال شده در اسفند 90 بالاخره بعد از مدتها طراحی و ساخت اولین سایتم را تمام کردم ولی برای انتقالش از لوکال wamp به سرور سایت یه مشکلی پیدا کردم محتویات www را آپلود کردم اما جداول دیتابیس را طبق آموزش ساختم اکسپورت کردم و ذخیره کردم به صورت localhost.sql.zip و از قسمت My SQL آپلود کردم اما هر کار می کنم ارور ضمیمه رو میده که عکس گرفتم کمکم کنید.خواهش می کنم کمکم کنید بگید چه جوری رفعش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در اسفند 90 با سلام و درود به نظر من با کامپونت akeeba backup یه بک آپ در لوکال بگیر بعد اون رو انتقال بده به سایت و از طریق اینستال نصب کن خودش دیتابیس رو ایمپورت میکنه هم راحته و هم همچین مشکلاتی پیش نمیاد. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervin 0 ارسال شده در اسفند 90 لینک دانلود این کامپوننت را بگذارید بی زحمت . فارسی شده ی جومیناش موجوده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام بفرمایید خدمت شما http://www.joomina.ir/joomla-extension/site-facility/motefareghe/115-akeebabackup-joolma-instalation.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervin 0 ارسال شده در اسفند 90 با تشکر از دوستان با نرم افزار akeeba backup بکاپ گرفتم (طبق آموزش ضمیمه ) و با برنامه ی Akeeba eXtract Wizardنیز آن را اکسترکت کردم حالا چیکار کنم . نوشتن زیپ کنید ؟ چی رو زیپپ کنم ؟ باید آپلود کنم ؟ توی هاست مگه گزینه ی نصب داره که میگن بسته نصبی ؟ خواهش می کنم کمک کنید دو روزه نتونستم سایتمو منتقل کنم روی سرور.قدم به قدم بگید لطفا. با تشکر از همه:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوست عزیز باید فایل تولید شده رو اکسترکت وسپس زیپ کنید. بعد توی روت هاست اکسترکت کنید این افزونه بسته نصبی میسازه و از طریق you.com/installation میشه بسته رو نصب کرد.درست مثل جوملای نو! بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervin 0 ارسال شده در اسفند 90 با تشکر از شما دوست عزیز اما من متوجه نشدم از طریق you.com/installation چه جوریه؟ منطورتون از you همون آدرس سایت منه ؟ فرض کنیم آدرس دامین www.hasan.ir باشه !! حالا من تو نوار آدرس بروزر www.hasan.ir/installation را زدم هیچ اتفاقی نیافتد ؟ باید جای دیگه ای وارد کنم؟ راستی اولش نباید فایل آپلود شده رو اکسترکت کنم؟ توروخدا کامل بگین؟ بعدشم باید بانک اطلاعاتی بسازم ؟یا خودش می سازه . با کمک شما دیگه چیزی نمونده :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام بسته خودتون رو که در واقع بک آپ اتون هست و در فرمت zip درش آوردید رو به هاست منتقل کنید یک دیتابیس ایجاد کنید بعد از آپلود بسته در هاست اون رو اکسترکت کنید حالا کافیه در نوار آدرس نام دامنه خودتون رو بنویسید تا ریدایرکت بشه به صفحه نصب... دقیقا مثل نصب جوملا باید عمل کنید و تنها فرق در شکل و شمایل صفحه نصب هست... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervin 0 ارسال شده در اسفند 90 من اکسترکت کردم اما بازهم نصب نشد آدرسو میزنم ارور میده .یک صفحه سفید نوشته index چیکارش کنم مشکل کجاست یکی بگه من چیارو چک کنم ببینم مشکل از کجاست؟ با فایل configuration.php هم باید کاری کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام بک آپ اتون سالمه؟ روی لوکال نصب می شه؟ در صورت امکان اطلاعات کنترل پنل هاست اتون رو + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervin 0 ارسال شده در اسفند 90 با تشکر از پاسخ ما دوستان بالاخره صفحه ی Akeeba Backup Installer اومد . و خودش می خواد نصب کنه .فقط تو مرحله ی DB Restor گیر می کنه و ارور میده . چهار مورد زیر را می خواد ولی من که اسامی رو وارد می کنم ایراد می گیره . چه جوری درستش کنم ؟ اسم هاست همون لوکال هاسته؟ باید هنوز پوشه ی دیتابیس را ایمپورت کنم؟ یا با akeeba دیگه نمی خواد .الان واسه اینکه مطمین شم اطلاعات دیتابیس ارور نده چیکار کنم؟یکی به من بگه این فایل configuration.php رو باید چیکارش کنم ؟یه کمک کوچولو می خوام به زبان مبتدیانه؟ Database server host name User name Password Database name نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام قبلا توضیح داده شده دوست گلم لطفا ابتدا جستجو کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر