rjalal 3 ارسال شده در اسفند 90 سلام من تو تابیک دیگه جوابمو پیدا نکردم من بکاپو ریختم قسمت DB Restore خطا میده من پایگاه داده ساختم و.... اما با قبلی بکاپ گرفتم پایگاهها فرق داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در اسفند 90 با سلام و درود دوست عزیز لطفا پیشتر توضیح دهید. فکر میکنم با این توضیحات مشکلتون حل بشه اگر منظورتون کامپونت akeeba backup هستش که فقط باید فایل بک آپ رو دانلود کنید و در هاست جدید و یا همون هاست آپلود کنید. بعد از آپلود فایل بک آپ رو اکسترکت میکنید و بعد در نوار آدرس سایت رو میزنید و مراحل نصب بک آپ رو انجام میدید و ایمورت پایگاه داده به صورت اتوماتیک انجام میشه. اگر از داخل cpanel از پایگاه داده جوملا فقط بک آپ گرفتید میتونید از قسمت phpmyadmin وارد دیتابیس مورد نظر شده و گزینه import رو بزنید و دیتابیس مورد نظر ایمورت کنید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در اسفند 90 قسمت دوم خطا میده.یعنی خطا پایگاه ایا باید پایگاه قبلی روداد با جدید؟؟؟هردو خطا میده وصل نمیشه.پایگاه ساختم اما میدم جواب نمیده جدولم نداره هیچی.قبلی میدم با یوزر قبلی بازم جواب نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اسفند 90 دوست من لطفا کامل مشکلتونو توضیح بدین، متوجه نشدم. اگه از لوکال یا از سرور قبلی به سرور جدید می خوایین انتقال بدین باید اول از کنترل پنل هاستتون، یوزر و دیتابیس جدید بسازید و اونارو به هم مرتبط کنید و بعد مشخصات اونارو توی قسمت مربوطه وارد کنید. یا علی(ع)... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در اسفند 90 از همه چی بکاپ گرفتم حتی پایگاه دادهمنظور با نرم افزار akabbeمن با اکاپی از همه چی بکاپ گرفتم تو wamp server حالا رو سرور خطا میده وصا نمیشه به دیتا بیس تو قسمت db store خطا میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در اسفند 90 با سلام و درود شما اطلاعات رو کامل وارد میکنید؟ دیتابیس جدید ساختید؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام دوست عزیز به پست 4 دقت کردید ؟ باید قبل ار ریستور ، دیتابیس جدید بسازید ، بعد به یوزر متصل کنید و بعدش بک آپ رو ریستور کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در اسفند 90 اقا درست شد از بس فضولیش کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام در صورت امکان اطلاعات کنترل پنل هاست + لینک این تاپیک را برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر