arashshiler 12 ارسال شده در اسفند 90 من این سوال رو توی یک موضوع دیگه پرسیدم کسی جواب نداد مجبور شدم اینجا بپرسم من هم به html هم css اشنا هستم فقط نمیدونم کدام فایل را باید ویرایش کرد من میخام کامپونت k2 رو تغییر بدم البته نه خیلی تخصصی فقط متنش( که اونو تونستم) و کادر بندی ،چون من قالبم سه ستونس کادر های این افزونه از قالب میزنه بیرون میخام اونارو کوچیک کنم داخل این فایل 6 تا پوشه داره 1-administrator 2- components 3-language 4-media 5-modules 6-plugins و همین طور سه تا فایل پاینش داره که install.k2(پی اچ پی) manifest(ایکس ام ال) uninstall.k2(پی اچ پی) خب حالا باید از کدوم وارد بشم و کارمو انجام بدم کدومو تغییر بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 90 سلام شما دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید و بگید مشکل از کجاست تا شما را راهنمایی کنم... معمولا برای تغییر اندازه بلوک ها شما باید فایل های css افزونه را تغییر بدید برای کی 2 این فایل در این مسیر قرار دارد: components\com_k2\css\k2.css نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر