raminramz 0 ارسال شده در بهمن 90 سلامخدمت دوستان عزیز من یه مشکلی دارم که هر چی تو قسمت رستور دیتابیس بک آپی که از هاست قبلی گرفتم نمیتونم نصب کنم یعنی هرچی آپلود میکنم دیتا بیسش ساخته میشه ولی قسمت یوزش خالیه نمیدونم چرا اینطوریه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام سئوالتون رو میشه واضحتر بپرسید من که چیزی متوجه نشدم:exclamation: هرچی آپلود میکنم دیتا بیسش ساخته میشه ولی قسمت یوزش خالیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminramz 0 ارسال شده در بهمن 90 یه بک آپ از قبل دارم هرچی رو هاست جدید میخوام پیاده کنم نمیشه یعنی دیتا بیسش ساخته میشه اونم میزنه 0 مگابایت و تو قسمت یوزر خالیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminramz 0 ارسال شده در اسفند 90 کسی نیست جواب مارو بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام خوب دیتابس رو انپورت میکنید ؟ ارور نمیده ؟ زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminramz 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام خدمت شما عملیات بک آپ کامل انجام میشه و هیچ اروری در کار نیست ولی بعد از اتمام عملیات دیتا بیس باز هم خالیه رو یه هاست دیگه امتحان کردم جواب داد اما رو هاست خودم اینطوری میشه حالا تیکت زدم ببینم چی میگن به احتمال زیاد از هاست باشه اگه امروز درست نشد میشه مشخصات رو برای شما پیام خصوصی کنم بهش یه سر بزنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام با مرورگر دیگه ی تست کنید /. بله اگه جواب نده مشکل از هاستتون هست با این شرایط کاری از دست من هم برنمیاد ! با مدیر سرورتون در تماس باشید زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. اگر می تونید دوباره بک آپ بگیرید. احتمال دارد در هنگام بک آپ گیری یک مشکلی پیش آومده باشد... موفق بشاید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminramz 0 ارسال شده در اسفند 90 ممنون این بک آپی که گرفتم روی هاست های دیگه کار میکنه من بامرورگرهای دیگه تست میکنم شاید فرجی شد اگه فایده نداشت باید برم سراغ مدیر سرور تا دفعه دیگه هاست درست و حسابی دست مردم بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر