hadi20 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام من میخواهم این عبارت " افزودن نظر جدید" را از صفحه اصلی سایت بردارم لطفا راهنمایی کنید با تشکر http://www.dr-arafi.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در بهمن 90 در قسمت ادیتور(ارسال مطلب جدید) دکمه ی JComments off رو بزنید و مطلب رو پست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام اگه میخواین نظر غیر فعال بشه به گفته دوستمون عمل کنید نه اگه میخواین باشه ولی نشون داده نشه این کد رو به css قالبتون اضافه کنید . .jcomments-links, #jc h4, #comments, #comments blockquote, #comments .hidden, #comments code, #comments pre { display: none; } موفق باشید زندگیتان سپید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadi20 0 ارسال شده در بهمن 90 من فقط میخوام این عبارت در صفحه اول نمایش داده نشه ! نه اینکه نظرات را نشون نده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadi20 0 ارسال شده در بهمن 90 من فقط میخوام این عبارت در صفحه اول نمایش داده نشه ! نه اینکه نظرات را نشون نده دوستان عزیز کسی هست که بتونه این کار را به ما یاد بده ؟ .. حیاتی هست ! با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز در تنظیمات افزونه دنبال چنین موردی بگردید در صورتی که وجود نداشته باشه نمیتونید کاری کنید و باید افزونه را ویرایش کنید که کار خیلی سختی هست...! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadi20 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز در تنظیمات افزونه دنبال چنین موردی بگردید در صورتی که وجود نداشته باشه نمیتونید کاری کنید و باید افزونه را ویرایش کنید که کار خیلی سختی هست...! ممنونم اما نه گزینه ای برای این مورد دارد و نه بلدم که افزونه را یرایش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadi20 0 ارسال شده در بهمن 90 دوستان عزیز مشکل حل شد کار سختی هم نبود ! فقط باید کد زیر را به آخر فایل سی اس اس قالب اضافه کنید ! .comments-link { display: none; } موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر