mitra 3 ارسال شده در بهمن 90 باعرض سلام و خسته نباشید من یه سال است که در سایت خودم از افزونه Authentication - GMail استفاده کردم و اعضای سایتم خیلی هاشون از این طریق عضو سایت شدن ولی حالا بعد از گذشت یه سال این و داشتن این همه کاربر این افزونه کار نمیکنه و وقتی میخوای لاگین کنی میگه شناسه و گذرواژه باهم یکسان نیستند، میخوام بدونم مشکل از سایت google هست که database نمیده به جوملا یا مشکل از افزونه منه ؟ خواهشنا کسی میدونه کمکم کنه :| نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در بهمن 90 احتمالا مشکل از سایت گوگل است چون چند روزی است که در ایران دچار اختلال شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام این مشکل بدلایلی چند مدتیه که پیش اومده و حتی برای گوگل پلاس هم بعضی وقتا مشکل پیش میاد که بیشتر مربوط به مشکلاتیه که گوگل با ایران داره یا بلعکس:cool: به هر حال مشکل با استفاده از فلترشکن حل میشه چون فقط با آی پی ایران مشکل داره یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mitra 3 ارسال شده در بهمن 90 ممنون از جواب هاتون، ولی الان چاره چیه ؟ اکثر کاربران سایت من با جی میل خودشون عضو شدن، من چیکار کنم که دوباره بتونن لاگین کنند ؟ سایت من یک جامعه مجازی دانشجویی ست که بسیاری از اساتید عضو هستن و جزوه ها رو اونجا آپلود میکنند و خیلی کارهای دیگه چاره ای داره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در بهمن 90 فعلا نمیشه کاریش کرد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. تنها یک راهی داره فعلا که کمی سخت است. اینکه شما به مدیریت یوزر ها بروید و نام کاربری و پسورد جدید ست کنید و این اطلاعات جدید را به اعضا بدهید.(که فکر نکنم زیاد به درد بخوره.) موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر