falconeyes 6 ارسال شده در بهمن 90 سلام به همه عزیزان من فرم ساز crono form رو نصب کردم و فرم هم ایجاد کردم و بعد یک تست کردم و نامه ای باهاش فرستادم اما نمی دونم نامه رو کجا باید ببینم و دریافت کنم. لطفا کمک کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. منظورتون را درست نفهمیدم شما میخواهید ایمیل ارسال شده توسطه کاربران را ببینید؟ مگر تنظیمات ایمیل را وارد نکرده اید و ایمیل برای شما ارسال نمی شود؟ اگر یکی بهترین کامپوننت های فرم ساز را می خواهید که قدرت زیادی داشته باشد از RS Form pro استفاده کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
falconeyes 6 ارسال شده در بهمن 90 سلام. منظورتون را درست نفهمیدم شما میخواهید ایمیل ارسال شده توسطه کاربران را ببینید؟ مگر تنظیمات ایمیل را وارد نکرده اید و ایمیل برای شما ارسال نمی شود؟ اگر یکی بهترین کامپوننت های فرم ساز را می خواهید که قدرت زیادی داشته باشد از RS Form pro استفاده کنید.(در سایت سافت آرچیو دانلود کنید.) موفق باشید. عزیز میتونی تنظیماتشو بهم بگی؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام تنظیمات خاصی نداره معمولا فرم های ارسالی در مدیریت فرم ساز قابل مشاهده هست یا اینکه به ایمیل ارسال میشود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر