pasar 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام من بعضی جا ها خوندم که که میشه با cb یک مطلب رو به فقط به کاربرانی که خودمون میخایم میشه نشون داد . حالا میخام اگر کسی اطلاعاتی داره یه کم توضیحات بده که از کجا و چجوری باید اینکارو بکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 فکر کنم این پلاگین مفید باشه براتون. ContentPassword کارش اینه که میاد روی یه مطلب خاصی که شما می خواین رمز گذاری می کنه. یا علی(ع)... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pasar 0 ارسال شده در بهمن 90 متاسفانه اخطار خطا! نمیتواند فایل XML نصب جوملا را در بسته آن بیابد. رو میده . درباره آموزش cb کسی مطلب نداره؟تاپیک اول گفتم میخوام چیکار کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. به اینجا بروید:http://forum.joomina.ir/thread-10897.html پستی که p30note عزیز داد را بخونید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام در انجمن جومینا بهمراه فایل فارسی شده cb یک فایل پی دی اف آموزشی موجود هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر