بهزاد ولدخان 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام من نقشه سایت جومینا را نصب کردم ولی وقتی نقشه سایت میسازم فایل xml را ایجاد نمیکنه و وقتی هم ایجاد میکنه دیگه تغییر نمیکنه لینکهاش چیکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behzad_vb.net 0 ارسال شده در بهمن 90 کمک کنید من چیکار کنم درست بشه کمک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 منظورتون چیه ایجاد نمیکنه؟؟ بسته به تنظیم منویی هست که شما بهش معرفی می کنین. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام شما منوهاتون رو معرفی کردید؟؟ فایل sitemap.xml در روت اصلی هاست موجود نیست؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. شما وقتی نقشه را می سازی ، پایین نقشه چند تا آدرس هست. آدرس xml را کپی کن. برای html هم همونطوری که آقای مرادی گفتند یک منو برایش بسازید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر