masoud6123 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام. من روي لوكال يه سايت دارم ميخوام يه position به گوشه سمت چپ اضافه كنم.چه طوري اين كار رو انجام بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 سلام تو انجمن قبلا بحث شده، جست و جو کنید پیدا میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoud6123 0 ارسال شده در بهمن 90 آقاي عرفان من جستجو كردم اما چيزي پيدا نكردم.اگه شما لينكش رو داري واسه منم بذار.خيلي ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 بفرمایید http://forum.joomina.ir/search.php?action=results&sid=f3c6bdbe847ab0c86c17a83631207782&sortby=&order=desc نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asrertebat 8 ارسال شده در بهمن 90 با سلام لنکی که گذاشتید چیزی نشون نمیدهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام دوست عزیز کد بالا را در فایل ایندکس در مکان مناسب وارد کنید ( این کار برای فراخوانی ماژول در قالب هست) و به دایو خود استایل های مناسب بدید ( برای اینکه بتونی اونو در جای خودش قرار بدی و شاید گرافیم بهش بدی) البته وقتی بخوای موقعیت اضافه کنی باید کل قالبت را مجدد بازنگری و ویرایش کنی برای اینکار باید سی اس اس بدونی زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر