h4875 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوستان من سایتمو رو لوکال دارم میسازم قالبمو با آرتیستر ساختم و قالبم 2تا ستون داره. چپ و راست که هر دوتاش راست چین هستند و تمامی متن ها بخوبی نمایش داده میشه ولی من میخوام از یک بلوک برای نمایش تبلیغات استفاده کنم که متاسفانه تبلیغاتمم راست چین هستن. من چطوری میتونم فقط بلوک تبلیغاتمو وسط چین کنم و بلوکای دیگم تغییر نکنه؟ البته قبلا با ورژن قدیمی تر آرتیستر که قالب میساختم چنین مشکلی نداشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
h4875 0 ارسال شده در بهمن 90 کسی نیست جواب منو بده اینم لینکش http://up98.org/upload/server1/01/a/bw0wc3en59ywrlsrk2h.gif میخوام فقط بلوک تبلیغات وسط چین بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 سلام لطفا اسپم ندین، از دوستان اگه کسی بتونه حتما کمکتون میکنه. یا علی(ع)... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
h4875 0 ارسال شده در بهمن 90 بعضی وقتها جواب ندادن دوستان باعث میشه استعداد من شکوفا بشه و خودم جواب سوال خودمو پیدا کنم:putersmile1::acigar: خب مشکل من حل شد اگه کسی هم همین مشکلو داشت فقط کافیه کارایی که میگمو انجام بده برای وسط چین کردن تبلیغات وارد کامپوننت تبلیغات میشید و یک تبلیغ جدید رو ایجاد میکنید وقتی وارد صفحه ایجاد تبلیغ شدید بجای انتخاب تصویر مورد نظر از لیست باز شونده، باید کد زیر رو تو قسمت"کد اختصاصی تبلیغ" وارد کنید. قسمت banner address آدرس بنرتون داخل هاست باید باشه اگر هم خواستید واسه بنرتون لینک بزارید باید از کد زیر استفاده کنید www.you.com همون لینکتون باید باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر