پریسا 0 ارسال شده در شهریور 89 سلام خدمت دوستان محترم میخوام قالبی رو فارسی کنم ولی متاسفانه در فولدر CSS این فایل هارو میبینم و دقیقا نمیدانم تغییرات فارسی سازی رو باید در کدام فایل اعمال کنم. template editor template.ie6 template.ie7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 89 فایل template نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پریسا 0 ارسال شده در شهریور 89 ممنون از پاسخگویی این دو فایل به چه منظوری هستند؟ template.ie6 template.ie7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجید قنادیان 11 ارسال شده در شهریور 89 براي سازگاري قالب با IE6 , IE7 نيازي به تغيير اين دو فايل نداريد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پریسا 0 ارسال شده در شهریور 89 در فایل css قالبی که روش دارم کار میکنم فایل هایی به این نام موجود هستند دقیقا کاربرد این فایل هارو نمیدونم ممنون میشم راهنمائی کنید. orange_bg orange و چند رنگ دیگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
simorgh128 1 ارسال شده در شهریور 89 قالبي كه شما در حال فارسي كردن اون هستيد چند رنگ هست. اگر در صفحه انتخاب قالب روي قالب مورد نظر كليك كنيد و وارد تنظيمات قالب مورد نظر بشيد امكان انتخاب رنگ بنديهاي مختلفي كه در قالب قرار داده شده خواهيد داشت.اين فايلها حاوي تنظيمات رنگبندي نارنجي براي قالب هستند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 89 با سلام دوست عزیز از نام فایل ها که نمیشه گفت کارشون چیه ! اینا عکس هستند یا ....؟ پسوندشم بنویسید ! در ضمن فکر کنم بالا هم یک اشتباه تایپی کوچولو داشتید باید مینوشتید در دایرکتوری یا پوشه css نه فایل .... اطلاعات رو تکمیل کنید تا به جواب سوالتان برسید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پریسا 0 ارسال شده در شهریور 89 میبخشید،درسته در دایرکتوری css این فایل های css موجود هستند.و اینکه چطور میتونم تنظیم کنم که از کدام رنگ قالب استفاده کنم؟ممنون از پاسخگویی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در شهریور 89 سلام بیشتر توضیح بدید یا حداقل واضعتر بنویسید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 89 با سلام دوست عزیز به سوالی که پرسیدم جواب ندادید ! اگه برای رنگها باشند باید پسوندشون Css باشد و برای بکارگیر انها باید آنها رو در قالبتون فراخوانی کنید / درضمن نیازی به فراخوانی نیست چون خود طراح همه این کار هارو برای قالب انجام دادن / فقط در بعضی از مواقع نیاز داره که اون فعال کنید از تنضیمات قالبتون یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پریسا 0 ارسال شده در شهریور 89 قالبي كه من در حال فارسي كردن اون هستم چند رنگ هست ، چطور باید تنظیم کنم که از کدوم رنگ استفاده کنم طبق گفته یکی از دوستان[attachment=37] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 89 با سلام دوست عزیز من جوابتون تو همون پست قبلی دادم از تنظیمات قالب/ برید به بخش قالبها و قالب مورد نظر رو انتخاب و بعد روی edit , ویرایش ... کلیک کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پریسا 0 ارسال شده در شهریور 89 تشکر مشکل برطرف شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر