molana_rumy 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام دوستان سوالی که دارم در انجمن ها مطرح نشده بود من میخوام برای قرار دادن تبلیغات در سایت , آمار بازدید رو نشون بدم. بهترین گزینه که سرعت سایت رو پایین نیاره و اعتبار هم داشته باشه چیه؟ ماژولهایی که در جوملا نصب میشه هم اعتبار داره یا حتما باید از چیزی مثل وب گذر استفاده کرد؟ اگه باید از چیزی شبیه وبگذر استفاده کنم چطور باید این کار رو انجام بدم؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در بهمن 90 سلام شما از وبگذر استفاده كنيد بهتره به دليل واقعي بودن و جلوگيري از فشار به سرور در وبگذر ثبت نام كنيد و سايت خودتون رو ثبت كنيد بعد كد مخصوصي به شما ميده كه اون رو در قالب خودتون بين و نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در بهمن 90 سلام من از چند تا آمارگیر که استفاده کردم دقیق نبودن اما اگه میخواید از شمارنده هایی مثل وبگذر استفاده کنید بعد از اینکه این سیستم کد آمار گیر رو بهتون داد داخل ماژول ها برید و یه ماژول دستی ایجاد کنید و کد رو در قسمت html وارد کنید و ذخیره اش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
molana_rumy 0 ارسال شده در بهمن 90 ممنون دوستان , غیر از وب گذر هم چیزی هست؟ (اگه تبلیغ میشه پیام خصوصی بدین). آخه توی چند تا تاپیک در مورد اشکالات وب گذر گفته بود. تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در بهمن 90 دوست عزيز استفاده از كد مثل وبگذر در داخل ماژول دستي امكان پذير نيست و نياز به ماژول درج كد و اسكريپت دارد كه در انجمن قرار دادم. جستجو كنيد سپاسسايت http://histats.com كه يك سايت خارجي هست هم به خوبي كار ميكند سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در بهمن 90 دوست عزيز استفاده از كد مثل وبگذر در داخل ماژول دستي امكان پذير نيست و نياز به ماژول درج كد و اسكريپت دارد كه در انجمن قرار دادم. سلام من الان چندین بار تست کردم این کد ها رو راحت میشه توی ماژول دستی گذاشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. به وب گذر هم نمیشه اعتماد کرد چون بعضی وقت ها ممکنه اتصال به وب گذر برقرار نشه و آمار سایت را کم تر نشون بده. با استفاده از کامپوننت j4age شما می توانید آمار واقعی یک وب سایت را نمایش دهید. سرعت را هم پایین نمیاره. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر