shervin63 2 ارسال شده در بهمن 90 برای فارسی سازی قالب آرتیستر می بایستی در template.css این تغییرات داده شود پس از این کد .art-menu ul a, .art-menu ul a:link, .art-menu ul a:visited, .art-menu ul a:hover, .art-menu ul a:active, .art-nav ul.art-menu ul span, .art-nav ul.art-menu ul span span} این کدها text-align: right; { .art-menu ul} right: -25px; text-align:right; { .art-menu li li} float: right; { .art-menu li li:hover>ul} top: 0; right: 150px; { .art-menu li} float: right; direction:rtl; { و پس از این کد .art-menu a, .art-menu a:link, .art-menu a:visited, .art-menu a:hover} کد زیر text-align: right; { اما خودم هم موندم که چرا زیر منو یه مقدار زیادی به سمت چپ می ره باید بررسی ش کنم نتیجه رو اینجا بذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. لطفا دموی آنلاین بدید تا برسی شود. برای کم کردن فاصله هم باید از margin , padding استفاده شود. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervin63 2 ارسال شده در بهمن 90 سلام. لطفا دموی آنلاین بدید تا برسی شود. برای کم کردن فاصله هم باید از margin ' date=' padding استفاده شود. موفق باشید. [/quote'] بالاخره درستش کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirv60 7 ارسال شده در بهمن 90 با آرتیستر 3.1 بزنید ، right to left داره تو تنظیمات قالب. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asrertebat 8 ارسال شده در بهمن 90 در آرتیستر3.1 قابلیت راست چین کردن همه چیز وجود دارد دانلود آرتیستر با قابلیت راست چین کردن همه چیز دوستان اگه خوشتون اومد تشکر یادتون نره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر