سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در بهمن 90 سلام من از booklibrary_newbooks استفاده میکنم اما یه مشکلی دارم اینکه تصویر کتاب هست و متن از ادامه نشون داده میشه! میخوام بین تصویر و نام کتاب یه خط فاصله بیوفته! ممنون میشم راهنمایی کنین اینم کد بخش نمایش : if($displaytype==1) { // Display Horizontal if($showcover==1) { ?> <?php } //End Show Image If ?> <?php if ($showtitle == "1") { echo $row->title; } else { print " "; } ?> By <?php if ($showauthor == "1") { echo $row->authors; } else { print " "; } ?> <?php echo $text; ?> شرح كامل... <?php } else { //Display Vertical ?> <?php if($showcover==1) { ?> <?php } //End Show Image If?> <?php if ($showtitle == "1") { echo $row->title; } else { echo " "; } ?> <?php if ($showauthor == "1") { echo " ".$row->authors; } else { echo " "; } ?> <?php echo $text; ?> شرح كامل... <?php } //End Display If نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. شما دموی آنلاین قرار دهید تا برسی شود. احتمالا این افزونه به صورت پیش فرض اینطوری هست. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام کافیه بعد از این کد <?php } //End Show Image If ?> کد زیر رو بگذارید اگه فاصله کم بود دوباره این کد رو پشت سر هم بگذارید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در بهمن 90 سلام کافیه بعد از این کد <?php } //End Show Image If ?> کد زیر رو بگذارید اگه فاصله کم بود دوباره این کد رو پشت سر هم بگذارید یا علی مرسی از راهنماییتون دوستان بعد از عکی از استفاده کردم درست شد یک دنیا ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر