hamid65sr 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوستان من تصاوير را كه در هاست اپلود ميكنم در سايت نشان داده نمي شه فقط بايد از طريق مديريت محتوا اپلود كنم تا تصاوير در سايت ديده بشه تصاوير قبلي هم كه اپلود كرده بودم نميتوانم از طريق هاستم حذف كنم ايا راهي هست كه تصاوير را از طريق مديريت حذف كنم يا فقط بايد از طريق هاست حذف كنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام کجا آپلو میکنید ؟ که تو مدیریت دیده بشه /. هاستتون رایگان نیست ؟ زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid65sr 0 ارسال شده در بهمن 90 نه رايگان نيست يه اسلايد شو نصب كرده ام و تصاوير در پوشه food اپ مي كردم بدون هيچ گونه مشكي تصاوير توي سايتم ديده ميشد از ديشب عكسهاي قبلي را از هاست پاك كردم و چند عكس جديد اپ كردم ولي باز همان قبليها را نشان ميداد ولي از طريق مديرت محتوا كه عكس اپ كردم توي سايت ديده شد حالا از طريق هاست هرچقدر عكس اپ كنم يا حذف كنم هيچ تا ثيري ندارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. شما 2 کار انجام بدید. 1. کش و کوکی مرورگر را حذف کنید ا از یک مرورگر دیگه استفاده کنید. 2.در هاست یک تصویری که حذف کردید و دوباره آپلود کردید ، روی view کلیک کنید و ببینید همان تصویر هست یا نه(برای اطمینان f5 را دوبار بزنید) اگر مشکل سرجاش بود ، عکس های جدید را با نام دیگری آپلود کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid65sr 0 ارسال شده در بهمن 90 من قبلا از يه مرور گر ديگه استفاده كردم نتيجه همان بود مشكل اينه كه عكسهايي كه در هاست اپ ميكنم وقتي توي مديريت محتوا نگاه ميكنم عكسها اونجا نيست مثل اينكه اصلا با هم ارتباط ندارند فقط بايد عكسها را ار طريق مديريت محتوا اپ كنم تا ديده بشه ايا راهي هست كه من عكسهاي قبلي را از طريق مديريت محتوا پاك كنم يا فقط بايد وارد هاست شم و انها را حذف كنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 شما یک تماس با مدیر هاست بگیرید و بگید تا مشکل را حل کنید. در ضمن برای مدیریت فایل های سایت در مدیریت جوملا شما می توانید از ninjaxplorer استفاده کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر