mohsen.tohidian 12 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوستان من بر روی هر قسمت از منوهای سایتم که کلیک کنم گالری تصاویر برا چند ثانیه بدون عکس میشه و از ابتدا شروع به بارگیری عکس میکنه که اصلا جالب نیست. -------------- به نظر شما مشکل از کجاست.؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام لطفا دموی انلاین بگذارید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در بهمن 90 iranop.ir وارد سایت که شدید روی گزینه صفحه اصلی کلیک کنید و گالری رو ببینید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در بهمن 90 من هم از همين الايد شو استفاده مى كنم اول كه ازش استفاده مى كردم اين مشكل را داست بعد خودش درست شد :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در بهمن 90 سلام تشکر از کمک دوستان مشکل رو حل کردم . ایراد از ماژول گالری تصاویر و تنظیمات جی کویری بود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر