niloofari 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام، برای استفاده از کدهای جاوا ( مثلا Rollover image) از ماژول mod_html استفاده کردم ولی باز هم کد کار نمی کند :dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 با سلام از افزونه jumi استفاده کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aryatahlil 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام . من هم این مشکل را داشتم ولی ایراد از ادیتور من بود . شاید مشکل شما هم همین باشه . ادیتور من ادیتور پیشفرض جوملا بود . حال شما ادیتور خود را عوض کن شاید درست شد . امیدوارم ردیف بشه . موفق باشید:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. نیازی به ادیتور جدا برای این کار نیست! به مدیریت پلاگین ها پلاگین tiny-mce بروید و حالت را از پیشرفته به توسعه یافته تغییر دهید. اگر مجبور به عوض کردن ادیتور شدید ، از JCE استفاده کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در بهمن 90 با سلام بعضی از قالب ها این مشکلو دارن که در حالت عادی بعد از ذخیره کد رو حدف میکنن باید از قسمت تنظیمات کلی ویرایشگر WYSIWYG پیشفرض را روی no ediror بذارید بعدا کد رو وارد کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام یکی از قویترین افزونه ها برای ورود کد در مطالب با استفاده از ادیتور افزونه sourcer هست واقعا افزونه مناسبی هست و تنظیمات امنیتی بسیار خوبی هم داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niloofari 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام از ویرایشگر JCE استفاده می کنم. ماژول (mod_phpfile (jumiرا نصب کردم و فعالش کردم ولی استفاده ازش به چه صورت است؟ ممنون از همه دوستان که راهنماییم کردند:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 با سلام بعد از نصب افزونه مورد نظر به مدیریت ماژولها رفته و بعد وارد مدیریت ماژول jumi بشید و کد مورد نظرتون رو قرار داده و موقعیت نمایشش رو در قالب تنظیم و ذخیره کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niloofari 0 ارسال شده در بهمن 90 با اینکه jumi رو نصب کردم ولی هنوز Rollover image کار نمی کند. http://sms.keylid.com/index.php/ارتباط-با-کلید.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 90 با سلام از افزونه Sourcerer هم که آقای مرادی به آن اشاره کردند ، استفاده کردید ؟ این افزونه به نظر من هم واقعا" معرکه است !!! شما اگه مشکل دانلودش را دارید ، نگران نباشید ، من قبلا در تاپیک زیر لینک دانلود آن را در داده ام میتونید از اونجا دانلود کنید و همچنین توضیحات اضافه را هم مطالعه کنید این افزونه از تمام کدهای html , php , javascript , css و ... پشتیبانی میکند . همچنین با تمام ورژنهای جوملا سازگار است کد جاوا اسکریپت در قسمت مطالب موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر