memphisxx 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوستان من به یه مشکل اساسی خوردم اگه میتونید کمکم کن بخاطر مشکلی که با یه کامپوننت داشتم و احساس کردم دیتا بیسم رو خراب و سنگین کرده ، تصمیم گرفتم با php myadmin یه export که از قبل داشتم رو جایگزین کنم و همه table ها رو drop کردم حالا که میخام برم و همون دیتابیس رو import کنم نمیشه یه بار یه اروری داد که مربوط به utf8 بود نمیدونم هم چی بود اگه میتونی کمکم کنید متن کامل ارور رو بزارم ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام شما متن ارور رو قرار بدین انشالله اگه بتونیم کمک خواهیم کرد /. :shy: زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
memphisxx 0 ارسال شده در بهمن 90 http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13289544271.bmp نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 با اجازه عکس پست قبلی دوستمون رو گذاشتم، چون حجمش زیاد بود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
memphisxx 0 ارسال شده در بهمن 90 ممنونم عرفان جان متاسفانه سرعت اینترنتم اومد پایین مجبور شدم چند ساعت بیخیالش شدم دوستان من یه بکاپ از دیتا بیس داشتم و یه بکاپ از پوشه جوملام حالا بکاپ جوملام رو برگردوندم ولی نمیتونم بکا دیتا بیسمو برگردونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام شما انکدینگ دیتابیس تون چی بود؟ انکدینگ دیتابیس جدیدتون چیه؟ باید هر دو روی یک انکدینگ باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر