hamid80 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام من به یک مشکل بر خورد کردم وقتی می روم در قسمت مدیریت مطالب می خواهم در مطالبم عکس درج کنم دکمه درج تصویر می زنم صفحه ای که عکسها هست باز می شه ولی دکمه اپلود عکس یک دفعه غیر فعال می شه یکی دیگه پسورد جوملا داره جاییش دست زده یک غیر فعال کرده یا تنظیمش بهم ریخته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام از یک مرورگر دیگه استفاده کنید . یکی دیگه پسورد جوملا داره جاییش دست زده یک غیر فعال کرده یا تنظیمش بهم ریخته متوجه منظورتون نشدم یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوستان من هم همین مشکل رو دارم. با تعویض مرورگر هم مشکل حل نمیشه. به نظر شما ایراد از کجاست.؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام روی لوکال کار می کنید یا سات آنلاین هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در بهمن 90 در هر دو همین مشکل رو داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 یکبار جوملا رو اکسترکت کنید بعد پوشه اینستالیشن رو حذف کنید ببنید بازم همین مشکل رو دارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در بهمن 90 انجام دادم اما مشکل رفع نشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid80 0 ارسال شده در بهمن 90 ما از اول این مشکل نداشتیم یکی از دوستان هم پسورد جوملا را داره گفتم شاید تنظیماتش به ریخته باشه یا غیر فعال کرده باشه روی هاست هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 سلام برین توی پیکربندی کلی سایت جوملا تون بعد از سربرگ "سیستم" گزینه "فعال سازی بارگذارنده فلش" رو غیر فعال کنید یا در واقع روی خیر قرار بدین تا مشکلتون حل شه. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ravannevis 0 ارسال شده در آذر 91 سلام برین توی پیکربندی کلی سایت جوملا تون بعد از سربرگ "سیستم" گزینه "فعال سازی بارگذارنده فلش" رو غیر فعال کنید یا در واقع روی خیر قرار بدین تا مشکلتون حل شه. موفق باشید سلام متشکرم من اتفاقی این مطلب رو دیدم اما جالب بود. برای من کار کرد و جواب داد. البته با ie 9 مشکل نداشت اما IE ی مشکل داشت اینکه وقتی میخاستی مطلب رو ذخیره کنی کار نمیکرد اما با فایرفاکس هیچ مشکلی نداره جوملا. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر