semirx 2 ارسال شده در بهمن 90 سلام بعد از آپگرید کردن جوملا 1.7 به جوملا 2.5.1 و نصب پک فارسی ساز قالب ادمین سایت به این صورت در اومد. css ها رو با css های قالب ادمین joomina2.5 فارسی جایگزین کردم بازم درست نشد. خود قالب ادمین رو هم جایگزین کردم بازم نشد. این مشکل فقط برای قالب bluestork است و با قالب hathor همه چی درست عمل می کنه. کسی به این مشکل برخورده...؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام قبل از نصب فارسی ساز این مشکل رو نداشتی؟ با همه مرورگرها اینجوریه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. f5 را در مرورگر دو بار بزنید(تا دوبار سایت لود بشه). اگر درست نشد کش و کوکی مرورگر را کاملا حذف کنید.(برای اطمینان از یک مرورگر دیگه استفاده کنید.) من هم این مشکل را داشتم که با f5 حل شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
semirx 2 ارسال شده در بهمن 90 سلام ممنون . مشکل کش بخش ادمین بود که باید پاک می شد و همین طور کش مرورگر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر