sajjadnasiri 4 ارسال شده در بهمن 90 سلام من ماژول تایپ تحریری اخبار فارسی شده توسط جومینا رو نصب کردم و تعداد مطلب رو 10 تا تنظیم کردم. اما مشکلم اینه که مطالبی که در این ماژول نمایش داده می شوند مطالب خیلی قدیمی تر بخش و مجموعه ای است که براش تعریف کردم. مثلا مطلب 40 یا 50 امی که قبلا نوشتم آدرس: www.shirazmashin.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در بهمن 90 سلام میشه لینک بدی کدوم ماژول هست؟ بعضی از این ماژول ها میشه تنظیم بشن که آخرین ویرایش ها رو نشون بده یا آخرین ارسالی ها رو ! موفق و شاد باشید:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام در تنظیمات ماژول تعیین کنید که جدیدترین ها رو در ابتدا نشون بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajjadnasiri 4 ارسال شده در بهمن 90 سلام در تنظیمات ماژول تعیین کنید که جدیدترین ها رو در ابتدا نشون بده چنین تنظیماتی نداره. عکس زیر رو ببینید: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در بهمن 90 سلام شاید در مجموعه ای که انتخاب کردی (3) ، مطلب جدیدی قرار نداده باشی! :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajjadnasiri 4 ارسال شده در بهمن 90 چرا، مجموعه 3 و بخش 1 همون وبلاگم هست. بخش و مجموعه ی دیگری تعریف نکردم توی سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 شما می توانی یک کد php در این افزونه بنویسی تا جدید ها را نمایش بدهد! ولی باید php بلد باشید! موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajjadnasiri 4 ارسال شده در بهمن 90 یه بررسی کردم دیدم این ماژول مطالبی رو داره نشون میده که تو قسمت مدیریت جوملا به عنوان محبوبترین مطالب شناخته شده اند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر