mohsen.tohidian 12 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوستان بعضی از ماژول ها در صفحه سابت موقعیت خاصی ندارند و با حرکت صفحه به بالا یا پایین جابجا میشوند. مثل (تماس با ما) یا (حرکت به بالا) از نوع متحرک. --------------------- سوال من اینه که با توجه به نداشتن محل خاص در سایت ، در مدیریت در تنظیمات ماژول محل انتشار را چگونه تعیین کنیم.؟ -------------------------------- نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوستان بعضی از ماژول ها در صفحه سابت موقعیت خاصی ندارند و با حرکت صفحه به بالا یا پایین جابجا میشوند. مثل (تماس با ما) یا (حرکت به بالا) از نوع متحرک. --------------------- سوال من اینه که با توجه به نداشتن محل خاص در سایت ، در مدیریت در تنظیمات ماژول محل انتشار را چگونه تعیین کنیم.؟ -------------------------------- سلام بستگی به ماژول داره ، بعضی ها در تنظیمات خود ماژول این قابلیت وجود داره بعضی ها هم باید در کد هاش بازنویسی بشه موفق و شاد باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز اگه ممکنه طوری توضیح بدید که بتونم استفاده کنم. مثلا چه جور تنظیم یا کدی و در کجای ماژول نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام این قبیل ماژول ها چون متحرک هستند نیاز به موقعیت خاصی ندارند شما هر جایی منتشرش کنید نمایش داده میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در بهمن 90 سلام بله این درسته اما به عنوان مثال اگر ماژول (حرکت به بالای متحرک) رو در سمت چپ منتشر کنم در سایت در دو قسمت دیده میشه ، یکی سمت چپ که فقط نام ماژول هست و یکی هم خود آیکون ماژول. مشکل من اینه که نمیخوام واسه نام ماژول بخشی در سایت ایجاد بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 خب شما در بخش تنظیمات ماژول نمایش عنوان رو غیرفعال کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در بهمن 90 بله همین کار رو میکنم اما باز هم یه قسمت بدون نام ایجاد میشه که نباید باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 خب بصورت دستی یه موقعیت در پایین قالب ایجاد کنید و استایلش رو none قرار بدید آموزش ایجاد موقعیت در قالب تو انجمن هست جستجو کنید تا به جواب برسید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در بهمن 90 سلام آقای دفاعی من هرچه جستجو کردم چیزی ندیدم. لطف کنید راهنمایی کنید. تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 این تاپیک رو مطالعه کنید می تونه به شما کمک کنه http://forum.joomina.ir/thread-4153.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوستان عزیز واقعیت من که از این آموزش چیزی متوجه نشدم اما دلسرد نشدم و جستجو کردم تا اینکه یه راه حل بسیار بسیار ساده پیدا کردم که تست کردم و خیلی خوب جواب میده و اینجا واسه دوستانی میزارم که همین مشکل را داشتند. -------------------------------------------------------------------------- من این مشکل را به دو روش حل کردم یکی اینکه ماژول را در موقعتی تعریف کردم که جایگاه نمیندازه مثلا توی موقعیت breadcrumb یا موقعیت syndicate با این روش مشکلم حل شد یا توی تنظیمات ماژول جایی هست به نام پسوند کلاس ماژول داخل آن اینو بنویس ببین جواب میده _greenwhite --------------------------- منبع : cmsdownload.ir ------ توضیح از آقای پناهنده---------- نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر