kambizkhalafi 3 ارسال شده در بهمن 90 با سلام من میخواهم مطالب سایتم رو روی سایت دیگری منتقل کنم چون یه بسته جوملا رو میخواهم روی هاستم نصب کنم میخواستم مطالب رو منتقل کنم راهی وجود داره ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 سلام منظورتون فقط مطالب سایت هست یا نه کل سایت رو می خواین به یه هاست دیگه منتقل کنید؟؟؟ اگه میخواین کل سایت رو منتقل کنید از "کامپوننت ساخت بسته نصبی از جوملا" استفاده کنید. http://www.joomina.ir/joomla-extension/site-facility/motefareghe/115-akeebabackup-joolma-instalation.html موفق باشین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambizkhalafi 3 ارسال شده در بهمن 90 نه من میخوام فقط مطالب سایت رو بدون دردسر منتقل کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 با سلام از جددول مطالب اتون بک آپ بگیرید و بعد در سیستم جدید جایگزین کنید... (قبلا توضیح داده شده...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر