مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 90 با سلام در ابتدای نصب جوملا 2.5.1 تو مرحله ای که پیش نیازهای نصب بررسی میشه ، گزینه Magic Quotes GPC توصیه شده که خاموش باشه ولی روی هاست من روشنه . خواستم ببینم مشکلی نداره ؟ اصلا" کاربردش چی هست ؟ البته من جوملا را تا آخر نصب کردم و به ظاهر مشکلی نداشتم فعلا" یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام جواب سئوالتون رو می تونید در اینجا پیدا کنید توضیحات خوبی داده http://aaroncameron.net/article.html?aID=59 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام فعال بودرن magic quotes gpc باعث کاهش ضریب امنیت سایت میشه و میتونه مشکل ساز بشه ضریب امنیت از حد متوسط پایینتر میاد. برا خاموش کردنش میتونید از کد زیر استفاده کنید در فایل .htaccess برای خاموش کردن magic quotes gpc کد زیر را در این فایل قرار دهید: php_flag magic_quotes_gpc on میتونید از طریق php.ini هم اینکارو انجام بدین ولی معمولا ویرایش این فایل بسه است. یا میتونید از مدیر سرورتون بخواین اینکار انجام بدن زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soltan 0 ارسال شده در دی 91 یاحق سلام آقا پس چرا تو جوملا 3 باید این گزینه فعال باشه و اگر هم نباشه نصب انجام نمیشه؟ در پناه حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام البته فعلا توصیه میشه از جوملا 3 استفاده نکنید مگر به قصد آشنایی با امکاناتش فعال کردن این مورد مستلزم ایجاد تغییرات در فایل php.ini میباشد که فقط ادمین سرور به این فایل دسترسی داره که میتونید درخواست بدید براتون فعال کنند که اونم تازه شاید فعال کنند ! راه دیگر اینه که شما جوملا 3 را در لوکال نصب کنید بعد به روی هاست منتقل کنید در لوکال هم میبایست در فایل php.ini عبارت magic_quotes_gpc را پیدا کنید و مقدار آن را از Off یه On تغییر بدید magic_quotes_gpc = On موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر