mazinani 1 ارسال شده در بهمن 90 باسلام آیا کسی از کاربرا پلاگین یا افزونه ای میشناسه که با اون بشه کاری کرد وقتی روی لینک ها و عناوین خبری صفحه اول کلیک می کنیم توی صفحه یا تب جدید باز بشه؟ من چند جا ترفندهایی رو دیدم که هیچ کدومش کار نکرد، شایدم با قالب من مشکل داره. من از قالب shaper_sportive استفاده می کنم. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام فقط لینک های صفحه اول تو صفحه جدید باز بشن؟ اگه منو باشن میشه تو تنظیمات منو باز شدن در صفحه جدید رو انتخاب کنید اگه افزونه هست و در تنظیماتش گزینه ای برای اینکار نداره باید کدهاش ویرایش بشه البته یه کد متا هست که تمام لینک های سایت رو در صفحه جدید باز میکنه به کارتون میاد؟ در ضمن می تونید از افزونه های آی فریم و پاپ آپ هم استفاده کنید http://extensions.joomla.org/extensions/style-a-design/popups-a-iframes نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mazinani 1 ارسال شده در بهمن 90 سلام فقط لینک های صفحه اول تو صفحه جدید باز بشن؟ اگه منو باشن میشه تو تنظیمات منو باز شدن در صفحه جدید رو انتخاب کنید اگه افزونه هست و در تنظیماتش گزینه ای برای اینکار نداره باید کدهاش ویرایش بشه البته یه کد متا هست که تمام لینک های سایت رو در صفحه جدید باز میکنه به کارتون میاد؟ در ضمن می تونید از افزونه های آی فریم و پاپ آپ هم استفاده کنید http://extensions.joomla.org/extensions/style-a-design/popups-a-iframes خیلی ممنون دوست عزیز منظور من دقیقاَ اینه که مثل خبرگزاری ها که روی عنوان یا تصویر خبر در صفحه اول کلیک میکنی هرخبر توی صفحه جدید باز میشه. برای این راه حلی دارید؟ مشخصاً افزونه ای میتونید معرفی کنید یا شایدم همون کدمتایی که گفتید به کارم بیاد، اگه می شه راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سروش 40 ارسال شده در بهمن 90 سلام فقط لینک های صفحه اول تو صفحه جدید باز بشن؟ اگه منو باشن میشه تو تنظیمات منو باز شدن در صفحه جدید رو انتخاب کنید اگه افزونه هست و در تنظیماتش گزینه ای برای اینکار نداره باید کدهاش ویرایش بشه البته یه کد متا هست که تمام لینک های سایت رو در صفحه جدید باز میکنه به کارتون میاد؟ در ضمن می تونید از افزونه های آی فریم و پاپ آپ هم استفاده کنید http://extensions.joomla.org/extensions/style-a-design/popups-a-iframes خیلی ممنون دوست عزیز منظور من دقیقاَ اینه که مثل خبرگزاری ها که روی عنوان یا تصویر خبر در صفحه اول کلیک میکنی هرخبر توی صفحه جدید باز میشه. برای این راه حلی دارید؟ مشخصاً افزونه ای میتونید معرفی کنید یا شایدم همون کدمتایی که گفتید به کارم بیاد، اگه می شه راهنماییم کنید فکر نکنم بشه با متاتگ این کار رو کردش زیر ابتدای تگ head این رو بنویسید : احتمال قریب یه یقین درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mazinani 1 ارسال شده در بهمن 90 سلام فقط لینک های صفحه اول تو صفحه جدید باز بشن؟ اگه منو باشن میشه تو تنظیمات منو باز شدن در صفحه جدید رو انتخاب کنید اگه افزونه هست و در تنظیماتش گزینه ای برای اینکار نداره باید کدهاش ویرایش بشه البته یه کد متا هست که تمام لینک های سایت رو در صفحه جدید باز میکنه به کارتون میاد؟ در ضمن می تونید از افزونه های آی فریم و پاپ آپ هم استفاده کنید http://extensions.joomla.org/extensions/style-a-design/popups-a-iframes خیلی ممنون دوست عزیز منظور من دقیقاَ اینه که مثل خبرگزاری ها که روی عنوان یا تصویر خبر در صفحه اول کلیک میکنی هرخبر توی صفحه جدید باز میشه. برای این راه حلی دارید؟ مشخصاً افزونه ای میتونید معرفی کنید یا شایدم همون کدمتایی که گفتید به کارم بیاد، اگه می شه راهنماییم کنید فکر نکنم بشه با متاتگ این کار رو کردش زیر ابتدای تگ head این رو بنویسید : احتمال قریب یه یقین درست میشه عالی بود درست شد! البته ایرادش اینه که اگه حتی روی لینک ورود به سایت که باید به صورت پاپ آپ باز بشه هم کلیک کنیم تب جدید باز میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام بله دقیقا منظورم همین کد بود منتهی اشتباهی گفتم متا شرمنده:x (46): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amomeni2 0 ارسال شده در خرداد 91 با سلام خدمت دوستان عزيز منم متاسفانه همين مشكل را دارم، ولي من نفهميدم توي كدوم كدها بايد تغيير بدم ورژن جوملا من 2.5 است من توي سايتم، چند تا اسلايدر مطالب دارم، ولي روي هر كدوم( چه ادامه مطالب، چه خود عنوان) زير تمام اين اسلايدر باز ميشه، من ميخوام وقتي كليك ميكنن ديگه اين اسلايدر نياد، تا جايي كه من فهميدم چون من به about us (يكي از مطالبم) منو اختصاص دادم و صفحه جداگانه داره، اين مشكلو نداره ولي براي بقيه اين مشكل به وجود مياد براي رفع اين مشكل چيكار بايد بكنم، در ضمن ورژن جوملاي من 2.5 هست ممنون ميشم كمكم كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در خرداد 91 با سلام خدمت دوستان عزيز منم متاسفانه همين مشكل را دارم، ولي من نفهميدم توي كدوم كدها بايد تغيير بدم علیک سلام دوست من به جومینا خوش اومدین :002: باید کدهای قالبتون رو ویرایش کنین. یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام به انتهای پست شماره 4 توجه کنید کد را میبایست در فایل index.php قالبتون در ابتدای تگ head وارد کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر