memphisxx 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام با افزونه OSE Membership تو مرحله نصب مشکل دارم روی 2.5 و 1.7 روی سایت و تمامی ورژن ها روی لوکال نصب نمیشه نمیدونم مشکلش چیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام چه اروری میده؟ مشکلش چیه؟ یا عکس بذارید یا متن ارور رو درج کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام فکر کنم بخاطر حجم زیاد این افزونه باید باشه ! تا جایی که یادمه یه 7-8 مگ حجم داشت. از طریق tmp نصب کنید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
memphisxx 0 ارسال شده در بهمن 90 خوب تونستم از طریق نصاب جوملا نصبش کنم و زمانی که این افزونه داشت خودش رو بهینه میکرد تو مرحله : Installing OSE CPU بود که با خطای زیر روبرو شدم Fatal error: Cannot instantiate abstract class JDatabaseQuery in /home/*****/public_html/portal/libraries/joomla/application/module/helper.php on line 275 نمیدونم چیکارش کنم و به یه افزونه مدیریت کاربران نیاز دارم البته من داشتم کمپوننت رو روی 2.5 نصب مبکردم درصورتی که فکر کنم ماله 1.6 باشه الان هم هیچ صفحه ای تو مدیریت یا تو سایتم باز نمیشه و ارور بالا رو میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 با سلام این افزونه تجاری هست. شما خریداری کردید یا از نسخه نال شده استفاده می کنید!!!؟ حذف کامل و مجدد نصب کنید... این امکان هم وجود داره که نسخه نال شده شما دچار مشکل باشه یا سازگاری کامل رو با جوملا 2.5 نداشته باشه... (روی جوملا 1.6 تست کردید؟ یا 1.7 ؟) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
memphisxx 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام روی 2.5 بودم که به مشکل خوردم متاسفانه نال شده بود از سافت ارشیو دانلود کردم که ناسازگار بود با من الانم فقط تونستم با بکاپی که از اطلاعاتم داشتم سایتمو بالا بیارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر