mis.shafiee 1 ارسال شده در بهمن 90 سلام من از ماژول moscmenutree167.zi برای منو درختی استفاده کردم.مشکلی که برام پیش آمده این است که وقتی مطلب جدیدی را اضافه می کنم و دقیقا بخش و مجموعه ای که داخل ماژول شماره آن بخش و مجموعه را وارد کرده ام را به مطلبم اختصاص می دهم روی هاست مطلبم نمایش داده نمی شود و لی روی لوکال نمایش داده میشود.مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟ در ضمن من 6 مطلب دارم ولی فقط 3 تا را نمایش میدهد. ممنون از راهنماییتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام از افزونه های sef استفاده می کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mis.shafiee 1 ارسال شده در بهمن 90 ببخشید من منظورتان را از sef نمی فهمم.میشه واضح تر توضیح دهید. ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 سلام فکر کنم منظور جناب دفاعی افزونه های سئو باشه، مثل acesef در پناه حق، موفق باشین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر