vahid6133 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام بنده از کامپوننت و پلاگینی به نام googleanalytics جهت آنالیز و معرفی سایت خودم به گوگل استفاده کردم و کدی را هم پس از ثبت نام در گوگل آنالیز دریافت کردم اما نمیدونم اون کد رو کجا وارد کنم تا بتونم آمار سایتمو ببینم ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام پیشنهاد من اینه اگه فقط آمار سایتتون براتون مهمه و انتظار چندانی از افزونه ندارید ماژول J!Analytics استففاده کنید. چیزی که میخواهید رو بهتون میده و کار با اون راحته. فقط کافیه کد مورد نظر را از تب گزینه های اصلی » nدر قسمت » شناسه google analytics وارد کنید. تمام بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در مهر 91 دوست عزیز به تاپیک زیر مراجعه کن و پلاگین رو نصب کن http://forum.joomina.ir/thread-13834-post-73358.html#pid73358 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در تیر 94 سلام پیشنهاد من اینه اگه فقط آمار سایتتون براتون مهمه و انتظار چندانی از افزونه ندارید ماژول J!Analytics استففاده کنید. چیزی که میخواهید رو بهتون میده و کار با اون راحته. فقط کافیه کد مورد نظر را از تب گزینه های اصلی » nدر قسمت » شناسه google analytics وارد کنید. تمام بدرود منم متوجه نشدم این کد و به چه صورت به قالب سایتم اضافه کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alizxc 3 ارسال شده در اردیبهشت 97 قسمت تنظیمات نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر