hossein_ap 0 ارسال شده در بهمن 90 ba salam man vaghti joomla ro nasb kardam in error ro bahem mide har kari kardam movafagh be pak kardan in erro nashodam lotfan harche sari tar komakam konid mersi in error 1 hastesh in error 2 hastesh inam kole posheee نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام ورژن php تون چنده ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سروش 40 ارسال شده در بهمن 90 سلام php.ini رو باز کنید و این خط رو پیدا کنید : error_reporting = E_ALL | E_STRICT و E_ALL | E_STRICT رو حذف کنید بعدش هم apache و mysql رو ریستارت کنید اگه مشکل ادامه داشت پیشنهاد میکنم به جای xampp از wamp استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hossein_ap 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام php.ini رو باز کنید و این خط رو پیدا کنید : error_reporting = E_ALL | E_STRICT و E_ALL | E_STRICT رو حذف کنید بعدش هم apache و mysql رو ریستارت کنید اگه مشکل ادامه داشت پیشنهاد میکنم به جای xampp از wamp استفاده کنید سلام php.ini رو باز کنید و این خط رو پیدا کنید : error_reporting = E_ALL | E_STRICT و E_ALL | E_STRICT رو حذف کنید بعدش هم apache و mysql رو ریستارت کنید اگه مشکل ادامه داشت پیشنهاد میکنم به جای xampp از wamp استفاده کنید مرسی عزیزان که کمکم کردین ولی بازم درست نشد و میریم که داشته باشیم wamp رو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hossein_ap 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام عزیزان ببخشید من wamp را نصب کردم فقط اونو نصب کردم و کاره دیگری هم انجام ندادم آیا باید کاره دیگری هم انجام بدم؟ ولی error می ده این : error 1.png اینم error2 : error2.png لطفا سریع کمکم کنید مرسی :1::exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 90 با سلام hossein_ap عزیز ، به انجمن تخصصی جوملا ( جومینـــــا ) خوش آمدید بفرمایید خدمت شما http://forum.joomina.ir/thread-8702.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hossein_ap 0 ارسال شده در بهمن 90 لطفا بیشتر توضیح بدید ممنون می شم :1::idea: :x (26): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام دوست عزیز پست منو خواندین؟ شما از ومپ سرور 1.7 یا 2c استفاده کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر