عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوستان کسی میدونه این ارور واسه چیه؟ Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/*****/public_html/configuration.php:1) in /home/*****/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 423 Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/*****/public_html/configuration.php:1) in /home/*****/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 423 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/*****/public_html/configuration.php:1) in /home/*****/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 426 وقتی صفحه اول سایتم رو باز میکنم این ارور رو بالای سایت می نویسه،(ضمنا تازه از روی لوکال به هاست انتقال دادم) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 90 با سلام کش جوملا و مرورگرتون رو پاکسازی کنید ببینید مشکل برطرف میشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 سلام حل نشد متاسفانه:@، تازه وارد administrator هم نمیشه. توی لوکال مشکلی نداره، نمیدونم چرا تو هاست اینجوریه؟؟؟:1: دوستان اگه کسی میدونه کمک کنه لطفا. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 90 با سلام یه نگاهی به اینجا بندازید http://forum.joomina.ir/search.php?action=results&sid=c39ad989733929cf26dade8e43348c35&sortby=lastpost&order=desc موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در بهمن 90 سلام در فایل configuration دو آدرس tmp و logs رو با آدرس هاستتون set کنید، فکر کنم برطرف بشه سوالی بود در خدمتم،بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 سلام ممنونم از دوستان بزرگوارم msjoomla و mrgh با تغییر یونیکد فایل configuration جوملام به ANSI مشکل حل میشه ولی حالا سوال اینجاست که وقتی یونیکد شد ANSI که دیگه فارسی رو نمیخونه؟؟؟ یعنی آدرس سایت، پیام آفلاین و ... دیگه به صورت ؟؟؟؟ میاد!!! اینو چکارش کنم؟:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سروش 40 ارسال شده در بهمن 90 سلام ممنونم از دوستان بزرگوارم msjoomla و mrgh با تغییر یونیکد فایل configuration جوملام به ANSI مشکل حل میشه ولی حالا سوال اینجاست که وقتی یونیکد شد ANSI که دیگه فارسی رو نمیخونه؟؟؟ یعنی آدرس سایت، پیام آفلاین و ... دیگه به صورت ؟؟؟؟ میاد!!! اینو چکارش کنم؟:1: سلام آقا چرا صورت مسئله رو پاک میکنی؟ این مشکل به نظر من 2 حالت داره یا از جوملای شماست یا از سرور اگه از شما باشه فکر کنم تو یکی از فایل های اصلی قبل از <?php یا بعد از ?> یک اسپیس یا اینتر خورده ! اگه از سرور باشه فکر کنم از این باشه که فولدر tmp در سرور درست mount نشده یا اینکه سطح دسترسی درستی نداره یا اینکه session.save_path درست آدرس دهی نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 نه صورت مسئله رو پاک نمی کنم دوست من:dodgy: خودم میدونم مشکلم از سروره، چون رو یه سرور دیگه که امتحان کردم بدون مشکل لود میشه، بلکه من قصدم این بود که خودم بدون ارتباط با مدیر سرور یا تغییر اون مشکلم روی همین سرور حل کنم که خدا رو شکر حل شد. مشکل یونیکدم رو هم بر طرف کردم. ممنون از جوابتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ch110ali 31 ارسال شده در بهمن 90 مشکلتون حل شد ولی فکر کنم شما دیتابیس و نام کاربری که ست با جوملاتون بوده رو تغییر به یه شناسه و پایگاه دیگه ای دادید و این موضوع باعث شده که جوملای شما گزارش خطا بده تاپیک ارور session:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر