رفتن به مطلب
عرفان

کسی میدونه این ارور واسه چیه؟

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان

کسی میدونه این ارور واسه چیه؟

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/*****/public_html/configuration.php:1) in /home/*****/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/*****/public_html/configuration.php:1) in /home/*****/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/*****/public_html/configuration.php:1) in /home/*****/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 426

وقتی صفحه اول سایتم رو باز میکنم این ارور رو بالای سایت می نویسه،(ضمنا تازه از روی لوکال به هاست انتقال دادم)

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

حل نشد متاسفانه:@، تازه وارد administrator هم نمیشه.

توی لوکال مشکلی نداره، نمیدونم چرا تو هاست اینجوریه؟؟؟:1:

دوستان اگه کسی میدونه کمک کنه لطفا.

لینک به ارسال

با سلام

یه نگاهی به اینجا بندازید

http://forum.joomina.ir/search.php?action=results&sid=c39ad989733929cf26dade8e43348c35&sortby=lastpost&order=desc

موفق و پیروز باشید

یا حق

:64 (17):

لینک به ارسال

سلام

در فایل configuration دو آدرس tmp و logs رو با آدرس هاستتون set کنید، فکر کنم برطرف بشه

سوالی بود در خدمتم،بدرود

لینک به ارسال

سلام

ممنونم از دوستان بزرگوارم msjoomla و mrgh

با تغییر یونیکد فایل configuration جوملام به ANSI مشکل حل میشه:D

ولی حالا سوال اینجاست که وقتی یونیکد شد ANSI که دیگه فارسی رو نمیخونه؟؟؟ یعنی آدرس سایت، پیام آفلاین و ... دیگه به صورت ؟؟؟؟ میاد!!!:huh:

اینو چکارش کنم؟:1:

لینک به ارسال

سلام

ممنونم از دوستان بزرگوارم msjoomla و mrgh

با تغییر یونیکد فایل configuration جوملام به ANSI مشکل حل میشه:D

ولی حالا سوال اینجاست که وقتی یونیکد شد ANSI که دیگه فارسی رو نمیخونه؟؟؟ یعنی آدرس سایت، پیام آفلاین و ... دیگه به صورت ؟؟؟؟ میاد!!!:huh:

اینو چکارش کنم؟:1:

سلام

آقا چرا صورت مسئله رو پاک میکنی؟:P

این مشکل به نظر من 2 حالت داره یا از جوملای شماست یا از سرور

اگه از شما باشه فکر کنم تو یکی از فایل های اصلی قبل از <?php یا بعد از ?> یک اسپیس یا اینتر خورده !

اگه از سرور باشه فکر کنم از این باشه که فولدر tmp در سرور درست mount نشده یا اینکه سطح دسترسی درستی نداره یا اینکه session.save_path درست آدرس دهی نشده :)

لینک به ارسال

نه صورت مسئله رو پاک نمی کنم دوست من:dodgy:

خودم میدونم مشکلم از سروره، چون رو یه سرور دیگه که امتحان کردم بدون مشکل لود میشه، بلکه من قصدم این بود که خودم بدون ارتباط با مدیر سرور یا تغییر اون مشکلم روی همین سرور حل کنم که خدا رو شکر حل شد.;)

مشکل یونیکدم رو هم بر طرف کردم.:D

ممنون از جوابتون

لینک به ارسال

مشکلتون حل شد ولی فکر کنم شما دیتابیس و نام کاربری که ست با جوملاتون بوده رو تغییر به یه شناسه و پایگاه دیگه ای دادید و این موضوع باعث شده که جوملای شما گزارش خطا بده

تاپیک ارور session:thankyou:

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...