mahanpl 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام قبل از اینکه پست بزنم اول سرچ کردم یه موقع تکراری نباشه من انجمن کیونا رو نصب کردم از همین سایت هم گرفتم ولی دوتا مشکل هست 1- زمان را نامشخص میزنه ( خیلی مهم نیست) 2- وقتی یک مطلب جدید یا حتی ارسال پاسخ رو میزنی که پست زده بشه ارور 500 internal server میده جوملای من 1.5.23 کنترل پنل kloxo سرور vps نسخه کیوننا 1.6 که توی خود سایت جومینا هست رو نصب کردم ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. پیشنهاد می شود برای ساختن یک انجمن قدرتمند از اسکریپ هایی جدا مثل ویبولتین یا مای بی بی استفاده کنید.( ویبولتین بهتره اما یا باید بخره یا نالش را استفاده کنی) موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahanpl 0 ارسال شده در بهمن 90 ممنون من هم اقدام کردم که انجمن ساز Mybb رو نصب کردم ولی به خاطر کنترل پنل kloxo با مشکل در نصب برخورد کردم کسی نمیدونه چرا کیونا موقع ارسال مطلب این ارور 500 رو میده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 با سلام افزونه ی مورد نظر که در جومینا منتشر شده بارها تست و استفاده شده و چنین مشکلی ندارد! 1. حذف کامل افزونه و نصب مجدد (برای اطمینان از سالم بودن نسخه می تونید نسخه اصلی رو از سایت سازنده دانلود و نصب کنید) 2. امکان این هست که این مشکل به خاطر تنظیمات سرور شما باشد (یک بک آپ از سیستم فعلیتون در هاست بگیرید و منتقل کنید به لوکال و ببینید در لوکال هم این مشکل رو دارید یا خیر...) 3. افزونه هاتون رو هم از نظر تداخل چک کنید (احتمالش ضعیفه از افزونه باشه ولی باز تستش ضرر نداره) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
meyti1121 0 ارسال شده در آذر 91 سلام ارور 500 که میده به خاطر حافظه لیمیته به سرویس دهنده هاست خود اطلاع دهید تا مقدار این حافظه رو افزایش بده تا مشکل شما حل بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر