megfa 0 ارسال شده در مرداد 89 با سلام به دوستان من کامپونت قالب ساز ایمیل را دانلود کردم و وقتی تست کردم باز همان ایمیل پیشفرض جوملا ارسال می شود. لطفا راهنمایی بفرمایید که من چگونه این کامپونت را فعال کنم تا پس از ثبت کاربر این ایمیل های ساخته شده برای کاربران ارسال شود لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر از شما:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 89 من در زیر همون پست در آخرش نوشته ام که اگر دید کار نمیکنه دلیلش اینه که درست نصب نشده پس از نصب خودش به شما میگه که چه پلاگین هایی نصب نشده که دلیلش هم سطح دسترسی هست . شما باید تمام مسیر ها دسترسیش را قابل نوشتن نمایید راه حل ابتدا کامپوننت را حذف کنید بعد دوباره نصب کنید به پیغام های خطا توجه نمایید تمامی اون مسیر های ذکر شده را 777 بگذارید دوباره کامپوننت را حذف کنید و دوباره نسب کنید کار تمام است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
megfa 0 ارسال شده در مرداد 89 با تشکر از پاسخ شما این سطح دسترسی را در file manager تغییر بدهم؟یا از طریق خود جوملا امکان پذیر است؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 89 سلام این آموزش را کامل ببینید ، یاد میگیرید چگونه سطح دسترسی ها را عوض کنید مدت 6 دقیقه http://joominalearn.ir/index.php?option=com_seyret&task=videodirectlink&Itemid=21&id=11 http://joominalearn.ir/index.php?option=com_seyret&task=videodirectlink&Itemid=21&id=11 برای نمایش مطالب هم آموزش های مزبوط به منو را ببینید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در شهریور 89 با سلام به دوستان عزیز... کسی از کامپوننت قالب ساز ایمیل که توی جومینا ارائه شده استفاده کرده؟؟؟ من وقتی نصبش کردم و به صفحه مورد نظر رفتم... تمام نوشته های فارسی این کامپوننت که توی ایمیلها ارسال میشه به صورت ؟؟؟؟؟؟ علامت سوال در اومده بود و فقط نوشته های انگلیسیش بدون مشکل بود... اینم تصویرش تا متوجه بشید کجاها فارسیش مشکل داره... بررسی هم که کردم یه سری از فایل های تکست رو Utf-8 بودن درضمن همه فایلهاش هم موقع نصب سالم نصب شده.... Backup file : controller.php success Upgrade file : controller.php success Backup file : reset.php success Upgrade file : reset.php success Backup file : remind.php success Upgrade file : remind.php success Backup file : controller.php success Upgrade file : controller.php success Backup file : controller.php success Upgrade file : controller.php success Current PHP Mailer version : 2.0.4 Template table updated مجددا نصبشم کردم بازم همین مشکل رو داره... دوستان چیکار کنم...؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در شهریور 89 احتمال داره کسی که ترجمه کرده به صورت Utf-8 ذخیره نکرده اگر ابن طور باشه باید فایل ترجمه را باز کرد و اگر به صورت ؟؟؟؟ نبود به صورت Utf-8 ذخیره کرد اما اگر ؟؟؟؟ بود باید زبان فرسی را در سیستم خود فعال کرده بعد اقدام به ذخیره سازی کرد.:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در شهریور 89 دوست عزیز... خدمتتون عرض کردم که فایل ها رو کنترل کردم و یو تی اف 8 بوده... اما مجدد بقیه فایلها رو بررسی میکنم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در شهریور 89 در ضمن پایگاه داده شما نیز باید به صورت Utf-8 باشد آن را نیز برسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در شهریور 89 اگه اینطور نبود که با تمامی برنامه ها و کامپوننتهای سایتم باید مشکل میداشتم...! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 89 نه اصلا این طور نیست سرور به سرور فرق میکنه همانطور که الحاق به الحاق هم فرق میکنه این مورد تنها به دلیل utf8 نبودن جداول نصبی است وارد cpanel بشید و به قسمت phpmyadmin بروید جداول این الحاق را پیدا و بر روی utf8 قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در شهریور 89 از حالت لاتین به یوتی اف 8 جنرال و حتی پرشین تغییرشون دادم اما بازم همونطوریه و حتی متنهاش رو چه از توی دیتا بیس و چه از توی پلاگین تغییر دادم بازم علامت سوال میشه... چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در شهریور 89 فقط Utf-8 نه چیز دیگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در شهریور 89 من که یو تی اف 8 ندیدم... همشون یه پسوند داشتن... که البته سایر جداول هم یو تی اف 8 جنرال بودن. منم یو تی اف 8 جنرال گذاشتمشون.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parseh 0 ارسال شده در آبان 89 با سلام این کامپوننت با زبان هایی که با UTF8 کارمیکنند مشکل داره چطور میشه مشکلشو حل کرد ؟ اینهم لینک تایپیک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در آبان 89 آقای تهرانی فرمودند که ابتدا روش نصب مجدد و تغییر پرمیشن را انجام دهید. پست های قبل را مطالعه کنید در صورت حل نشدن مشکل تنظیمات دیتابیس باید تغییر کند. قبل از تغییر بک آپ و نسخه پشتیبان فراموش نشود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در آبان 89 دوستان این کامپوننت مشکلی نداره من خودم دارم ازش استفاده می کنم بدون هیچ تغییری تو دیتابیس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parseh 0 ارسال شده در آبان 89 با سلام طبق توضیحات داده شده زمانیکه پیغام خطایی داده شد باید با توجه به آن سطح دسترسی را در مسیرهای اعلام شده به 777 تغییر داد ولی وقتی تمام کامپوننت بصورت 100% نصب می شود و تمام پیغام Success می دهد چه باید کرد ؟ البته این مشکل را من با چندتا کامپوننت دیگر که فارسی شده اند نیز دارم و تقاضا دارم از دوستان محترم یک راه حل اساسی و کلی برای این موضوع ارائه کنند. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در دی 89 من روی چند سایت این کامپوننت رو نصب کردم... روی همه با همین مشکل ؟؟؟؟؟؟؟؟ تبدیل حروف به علامت سوال مواجه شدم... که البته برای حلش به phpMyAdmin سایت رفتم و جداولش رو پیدا کردم و فارسیش کردم... باید بگم بعد اینکه جداول رو فارسی کردید باید متنش رو تغییر بدید تا از حالت ???? خارج بشه... وگرنه همون علامت سوال ها رو میبینید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 89 دوست عزیز جناب rezaee اولا ممنون از پاسخ شما دوما اگر دقت بفرمایید در چندین پست این موضوع ذکر شده است . شاید باید یک آموزش در مورد محوه تغییر جداول دیتابیس بنویسیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر