mrshir 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام به همه دوستان خودم سلام یک سوال داشتم می خوام قالب انجمن کوینا جداگانه باز شه و تو خوده قالب جوملا من باز نشه و یک صفحه جداگانه خودش متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام میشه بهتر توضیح بدین منظورتون اینه که برای کیونا یه قالب جدای از قالب جوملا می خواین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrshir 0 ارسال شده در بهمن 90 نخیر اینکه وارد انجمن میشه تو سایت قالبش جداگانه باز بشه نه اینکه قالبش تو قالب جولا باز شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 ببینید این افزونه تحت جوملاست یعنی در قالب اصلی نمایش داده خواهد شد مگر این که به کل از انجمن ساز های مثل smf استفاده کنید البته در تنظیماتش میشه قالب را عوض کرد در مورد صفحه جداگانه می تونید در بخش قالب ها به این آیتم منو اختصاصی بدید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saroojir 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام منم همین مشکل رو دارم مرتضی جان یکی از دوستان همین کیونا رو نصب کرده و تو صفحه ی جدا باز میشه اگه نمیشه اون چطوری این کارو کرده ؟ اینم آدرسشه : http://www.petclub.ir لطفا یکی راهنمایی کنه:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوست عزیز من چک کردم اما اینکه توی صفحه جدید باز نمیشه که شما گفتید. در حقیقت در همون صفحه اصلی سایت هستش که وقتی انجمن نمایش داده میشه بقیه ماژول ها دیده نمیشن که اینم در تنظیمات تمامی ماژولها هست و میتونی تنظیمات رو درست کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید خاطرم هست در این خصوص قبلت در انجمن بحث شده بود کمی جستجو کنید امیدوارم به نتیجه دلخواه برسید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. اگر قدرت زیادی برای مدیریت انجمن لازم دارید ، از انجمن سازهایی مانند mybb یا vb استفاده کنید.(vb بهتره ولی یا باید بخری یا نالش را استفاده کنی.) موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saroojir 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوست عزیز من چک کردم اما اینکه توی صفحه جدید باز نمیشه که شما گفتید. در حقیقت در همون صفحه اصلی سایت هستش که وقتی انجمن نمایش داده میشه بقیه ماژول ها دیده نمیشن که اینم در تنظیمات تمامی ماژولها هست و میتونی تنظیمات رو درست کنی سلام مرسی از راهنماییتون خوب همین کار رو چطوری میشه انجام داد ؟ یه مقدار توضیح میدین ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر