mohamadiiiii 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام من با ماژول ثبت نام پیش فرض جوملا1.7کار میکنم.منتها بعد از اینکه فرم عضویت رو پر میکنم و دکمه ثبت رو میزنم.دوباره فرم عضویت تو صفحه میاد و هیچ خوش آمد گویی نمایش نمیده!!!ولی تو قسمت مدیریت سایت و مدیریت کاربران usreرو ثبت کرده ولی محروم وغیرفعال هست .!!!!!من باید تغییرات خاصی اعمال کنم که user فعال بشه؟؟؟؟؟؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
novin 2 ارسال شده در بهمن 90 یه لینک به ایمیل اون فرد فرستاده میشه باید روی لینک کلیک کنید تا ثبت نام کامل بشه -در ضمن تو باید یه منو واسه کاربر ایجاد کنی ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 90 با سلام وارد قسمت مدیریت کاربران بشید و روی دکمه تنظیمات کلیک کنید . در این قسمت نوع کاربر جدید را عضو یا ثبت نام شده یا ... قرار بدید و چنانچه میخواهید اکانت کاربر بلافاصله فعال شود در قسمت فعالسازی حساب کاربر هیچکدام را انتخاب کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohamadiiiii 0 ارسال شده در بهمن 90 ممنون از راهنمایی هاتون .من منو هم درست کردم.بلا به بخش مدیریت کاربران هم رفته بودم وخودم دستی کاربر هارو فعال کرده بودم.منظور من این بود که حتما باید سایت رو آپلود کنم که کد فعال سازی برای کاربر بفرسته!!!!!!:huh: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 بله دوست عزیز باید رو هاستتون باشه، چون باید تابع ایمیل فراخوانی بشه تا جوملا بتونه لینک رو ارسال کنه. در سیستم لوکال چنین امکانی وجود نداره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام در لوکال امکان ارسال ایمیل هست البته نه با ومپ با xamp میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر