behzad_vb.net 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام من نقشه سایت جومینا را دارم من قبلا داشتم وقتی نقشه سایت می ساختم یک ادرس html داشت یک ادرس xml هم داشت برای نقشه سایت الان میخوام نقشه xml سایتم را داشته باشم تا بزارم توی وب مستر ولی فایل xml را نمیدونم چطوری بگیرم چرا نمیسازه قبلا خودش می ساخت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید قبلا بحث شده دوست عزیز و راه کار و لینک مورد نظر داده شده... (جستجو پیشرفته) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behzad_vb.net 0 ارسال شده در بهمن 90 اسم نقشه سایتم که مال جومیناست اینه JM Sitemap نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در تیر 91 اسم نقشه سایتم که مال جومیناست اینه JM Sitemap سلام تو سایت جومینا از این استفاده شده؟ من ایتو نصب کردم اما تنظیمات زیادی نداره و اصلا نمیدونم آدرس سایت مپم چیه که به گوگل معرفی کنم ( نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر