ayubtanha 0 ارسال شده در بهمن 90 دوستان خواهشن یکی کمک کنه من همه فایلهای جوملا 2.5 رو آپلود کردم ولی فقط تا قسمت انتخاب زبان نصب میشه دیگه دکمه next کار نمیکنه چند بار هم دوباره دانلود کردم و باز اینجوری بود جوملا 1.7 هم اینجوری بود ولی 1.5 نصب میشه لطف کنید کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام شما در کجا نصب میکنید؟؟ در لوکال یا هاست؟؟ اگر لوکال،در لوکال به چه نرم افزاری کار میکنید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علقمه 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام.اگه خواستين نام كاربري و رمزتون رو برام پيام خصوصي بفرستين تا براتون نصبش كنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. دوچیز را در نطر بگیرید: 1.از چه سرویس هاستی استفاده می کنید و مشکل را با مدیر هاست در میان بگذارید. 2.از چه مروزگری استفاده می کنید؟ بهترین مرورگر حال حاظر کروم است و همچنین موزیلا.(کش و کوکی مرورگرتون را حذف کنید.) موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر