هاشمی 12 ارسال شده در بهمن 90 با سلام میخواستم بدونم چطوری میشه قسمت right و left قالب رو چزوری هم اندازه کنم و قسمت right رو بیارم هم نراز با left بکنم و فقط یوزر 1 و 2 و 5 در کنار همدیگه با یه سایز باشند. دوستان عزیز منتظر پاسختون هستم با تشکر با سلام میخواستم بدونم چطوری میشه قسمت right و left قالب رو چزوری هم اندازه کنم و قسمت right رو بیارم هم نراز با left بکنم و فقط یوزر 1 و 2 و 5 در کنار همدیگه با یه سایز باشند. دوستان عزیز منتظر پاسختون هستم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در بهمن 90 با سلام مجدد این تاپیک رو دیشب زدم ولی کسی نیست کمک کنه؟ من چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید تا بهتر بشه بررسی کرد و شما رو راهنمایی کرد. در ضمن تصویر مورد نظر شما لود نشده تصویر رو هم دوباره قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در بهمن 90 با سلام این هم لینک دمو http://demo.ithpkco.com/ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 این قالب برای شرکت جوملا آرت هست ولی قالب های این شرکت این ویژگی رو دارند که شما میتونید در مدیریت قالب عرض قالب رو تغییر بدید چینش ستون ها رو هم میتونید تغییر بدید فکر میکنم اینکار رو بکنید بهتر هست تا اینکه بخوایید کدهای قالب رو ویرایش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در اسفند 90 ممنون میشم راهنمایی بیشتری کنید جناب مرادی با مثال ....ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در اسفند 90 ممنون میشم راهنمایی بیشتری کنید جناب مرادی با مثال ....ممنون با سلام و درود بعضی قالب ها این امکان رو دارند تا از قسمت مدیریت قالب بشه تغییراتی روی قالب انجام داد مثل اندازه فونت،کلمات کلیدی،رنگ منو ها و .... برای این کار در مدیریت قالب روی قالب مورد نظر کلیک میکنید و وارد بخش تغییرات میشید در سمت چپ قالب میشه این پارامتر ها رو تغییر داد با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر