masoodh 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام،من یه افزونه میخوام که بشه به مطالب امتیاز داد اینجوری باشه مثلا به فلان مطلب 9.5 از 10 داده باشند اگه هست معرفی کنید یا برای دانلود بگذارید مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام منظورتون از 9.5 از 10 دقیقا چیه؟ با ستاره نشون داده بشه یا عدد نمایش داده بشه؟ اگه میشه یه نمونه یا عکس بذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoodh 0 ارسال شده در بهمن 90 اینم عکسش لینک 1 لینک 2 فقط مثل اینکه آپلود جومینا وقتی هست پس زودتر تا این لینک پاک نشده به من این ماژول را معرفی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام این دو تا عکس که یکی هستن!!!!!!!!!!!!! یعنی کاربر عدد مورد نظرشو برای امتیاز بنویسه؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoodh 0 ارسال شده در بهمن 90 بله میدونم هر دو یکی هستن لینکه کمکی بودش.من میخوام امتیازش مثل همین عکسه باشه نه شکلش ولی قابلیت این را داشته باشد 9.5 از 10 مثلا اینجوریه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoodh 0 ارسال شده در بهمن 90 خواهشا یکی به دادم برسه!!1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر