goldenboy 1 ارسال شده در شهریور 89 سلام من کامپوننت مدیریت تماس های جومینا رو نصب کردم و به دلیل اینکه نتونستم متن سربرگهای اونو تغییر بدم مجبور به حذفش شدم. با حذف کردن این کامپوننت همه لینکهای مربوط به کامپوننت تماس های پیش فرض خود جوملا از کار افتاد و خطای 404 میده. هیچ جوری هم درست نشدن. کسی میدونه چه باید کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 89 سلام دوست عزیز منواش رو حذف و مجدد بسازید و لیست تماسهاتون رو هم حذف و مجدد بسازید و منتشر کنید و حذف کش و بررسی سراسری رو هم انجام بدید ببینید درست می شه یا خیر پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldenboy 1 ارسال شده در شهریور 89 این کارا رو انجام دادم ولی خطای 404 - كامپوننت یافت نشد میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HeLlBoy 0 ارسال شده در شهریور 89 به نظر من دوباره نصب كنبد اين كامپوننت رو و از قسم نصب بريد حذفش كنيد تا كامل حذف بشه :dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در شهریور 89 من هم یه بار با کامپوننت تماسها مشکل پیدا کردم... و همین ارور رو میداد، میخواستم فقط بخش کامپوننت تماس با ما رو دوباره کپی کنی روی قبلی... که یه نفر پیشنهاد داد بسته بروز رسانی جومفا رو نصب کنم... با این کار مشکلم حل شد... :shy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldenboy 1 ارسال شده در شهریور 89 سلام من بسته بروز رسانی جومفا رو نصب کردم ولی مشکل برطرف نشد. چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 89 سلام دوست عزیز شما تیبل های مربوط به کامپوننت تماس با ما که در دیتابیس هست را از پک اصلی جوملا جایگزین تیبل های فعلی کنید پوشه ها و فایلهای مربوط به تماس با ما را هم از پک اصلی جایگزین پوشه ها و فایلهای فعلی کنید درست می شه پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldenboy 1 ارسال شده در شهریور 89 خیلی ممنون آقای persians میشه بگید چطوری باید تیبل های مربوط به کامپوننت تماس با ما اصلی رو جایگزین تیبل های فعلی کنم فایل ها و پوشه های این کامپوننت فقط همینا هستن؟ administrator\components\com_contact components\com_contact آیا با نصب بسته بروز رسانی جومفا این کار خورکار انجام میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 89 باید از فایل sql استخراج کنید! برای این کار راههایی هست که ساده ترینش این هست که شما پک اصلی جوملا رو بواسطه ساب دامین و دیتابیس جدید آپلود و جوملا رو رو نصب کنید بعد پوشه و فایلهای مربوط به تماس با ما رو از ساب دامین ایجاد شده بردارید و جایگزین سیستم قبلی کنید و همینطور از دیتابیس جدید تیبل های مربوط به تماس با ما رو بردارید و جایگزین تیبل های سیستم اصلی کنید که اگر اشتباه نکنم 4 تیبل باید داشته باشه... قبل از هر اقدامی بک آپ فراموش نشه پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldenboy 1 ارسال شده در شهریور 89 سلام من همه کارهایی رو که دوستان گفته بودن انجام دادم ولی هنوز مشکلم برطرف نشده. پوشه و فایلهای مربوط به تماس با ما رو از بسته بروزرسانی مجددا جایگزین کردم. و همینطور از دیتابیس جدید تیبل های مربوط به تماس با ما (bak_contact_details و jos_contact_details) رو جایگزین تیبل های فعلی کردم. به نظرتون کار دیگه ای باید انجام بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi_killer 0 ارسال شده در مهر 89 درود یه لینک کامپوننت تماس با ما میشه بزارین؟ از این تو پاش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 89 سلام دوست عزیز برای نسخه فارسی در جومینا جستجو کنید http://www.joomina.ir و اگر انگلیسی خواستید در سایت زیر جستجو کنید http://extensions.joomla.org پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yanj 0 ارسال شده در مهر 89 برادر عزيز شما ميتونيد فايلهاي مربوط به كامپوننت تماس رو از فايل administrator/component روي شاخه root در سي پنل هاستت بريزي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldenboy 1 ارسال شده در مهر 89 سلام ولی اولین کاری که کردم همین بود ولی جواب نداد. همچنین تیبل های مربوطه رو هم از تسخه اصلی برگردوندم ولی باز هم تاثیری نداشت. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر