kambizkhalafi 3 ارسال شده در بهمن 90 سلام من میخواهم که چندتا سایت رو لینک کنم که هم یه طوری سایت من بازدید به شه هم سایت لینک شده یکی از دوستان این کار رو انجام داده http://abharnews.ir/?type=adverlink&id=26 وقتی روش کلیک میکنه به سایت خودش هم بازدید میده هم به سات مورد نظر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام منظورتون چیه به سایت خودش هم بازدید میده من الان چک کردم تو بخش پیوندها کلیک کردم رفت به سایت مورد نظر و سایت اصلی رفرش نشد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambizkhalafi 3 ارسال شده در بهمن 90 نه من منظورم رو درست نگفتم ببیند لینک بالا چطور طراحی شده که به سایت مثلاً شهرداری ابهر میره من یه همچین چیزی میخوام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. برای این کار از کامپوننت وب لینک های پیش فرض جوملا استفاده کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر