Derakhshani 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام من ادیتور نصب می کنم اجرا نمیشه اما ادیتور خود جوملا به درستی اجرا میشه دلیلشو نمیدونم لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام به انجمن جومینا خوش آمدید شما چه ادیتوری نصب کردید؟ چه مکشلی در هنکام نصب داشتید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در بهمن 90 سلام شما اسم ادیتور رو بفرمایید ضمنا بعد از نصب از بخش پلاگین ها فعالش میکنید؟ از بخش تنظیمات کلی انتخابش میکنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Derakhshani 0 ارسال شده در بهمن 90 ادیتور Jck مشکل اینه که من وقتی این پلاگین رو از توی تنظیمات انتخاب می کنم توی محیط ویرایشگر نمایشش داده نمیشه اما ویرایشگر جوملا درست نمایش داده میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در بهمن 90 از بخش تنظیمات کاربری هم این ادیتور رو انتخاب کنید مدیریت کابران انتخاب کاربری خودتون ویرایشگر کاربر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Derakhshani 0 ارسال شده در بهمن 90 این کار رو هم انجام دادم اما نشد . خیلی گیرم یه راهنمایی کنید لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام در تنظیمات کلی مدیریت جوملا ادیتور پیش فرض رو روی JCE بگذارید همچنین به مدیریت کاربران برید و برای مدیر هم ادیتور پیش فرض را روی JCE بگذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Derakhshani 0 ارسال شده در بهمن 90 این کار رو هم کردم حتی روی کاربران هم اسم ادیتور رو هم انتخاب کردم و تنظیمات کلی رو هم روی همون ادیتور گذاشتم در قسمت پلاگین هم فعاله اما نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در بهمن 90 الان بخش مطالب ادیتور پیش فرضتون فعاله یا هیچکدوم فعال نیست؟ میشه یه عکس از محیط ارسال مطلب بفرستید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Derakhshani 0 ارسال شده در بهمن 90 ادیتور در محیط ارسال مطلب هم فعال نیست اما ادیتور خدو جوملا فعال میشه . یعنی وقتی ادیتوری که تازه نصب کردمو انتخاب میکنم ویرایشکر در صفحه ارسال مطلب نمایش داده نمیشه. اینم عکس عکس محیط ویرایشگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در بهمن 90 شما پلاگین رو حذف کنید و دوباره نصب کنید البته اینبار از جای دیگه دانلودش کنید و نصب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Derakhshani 0 ارسال شده در بهمن 90 بازم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام لطفا یوزر و پس مدیریت رو برام بفرستید تا بررسی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر