محمدحسین 12 ارسال شده در بهمن 90 سلام من داشتم فایل htaccess.txt رو به htaccess. تغییر نام می دادم که وقتی دکمه ی save رو زدم تغییر نام نکرد ولی سایتم دیگه باز نمی شه لطفا کمکم کنید. اینم سایت www.gamentech.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام فایل اچ تی اکسس داخل سایت رو حذف کنید و فایل اصلی رو از داخل جوملا آپلود کنید البته قبل از هر کاری بک آپ بگیرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در بهمن 90 می تونید واضح تر توضیح بدید:thankyou::thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز این فایل رو حذف کنید htaccess.txt و دوباره از فایل های جوملا آپلود کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در بهمن 90 این کار رو کردم هنوز همون طوری هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام یوزر و پس رو برم بفرستید تا بررسی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در بهمن 90 سلام یوزر و پس رو برم بفرستید تا بررسی کنم سلام اقای دفاعی ممنون . مشکلم حل شد.:thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر